Избери от менюто
Вашата кошница

Поп ъп топчета

Марка: Sticky baits Модел: Bloodworm Pop Ups
"Bloodworm" Привличат вниманието на рибата, чрез най-хранителните микроорганизми.- разполагат с повишени нива на атрактер12mm са чудесни за Zig-Rig и Snowman16mm са идеални за ултра популярната платформа и ще държат голяма кука за неопределено времеС аромат Bloodworm - червено червейче..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Dudi baits Модел: POP-UP SPECIAL FRUITS
Pop-Up супер плаващ, двуцветeн, страхотна атракция с приятна плодова миризма...
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Марка: Dudi baits Модел: POP-UP SPICY FISH
Свръх-плаващ pop-up, страхотна атракция със силна миризма на риба и подправки...
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Марка: CCMOORE Модел: POP-UP ТОПЧЕТА CCMOORE PACIFIC TUNA
Pop-up топчета CCMoore Pacific Tuna 15мм - едно изключително топче, усъвършенствано 3 години от екипа на CCMoore. Топчето е наситено червено, съдържа разтворими рибни, млечни и растителни протеини с мощни стимуланти за апетит.Характеристики:Висока разтворимост и усвоимост дори през студените дниМоще..
14.07лв.
Без данък:14.07лв.
Марка: Sticky baits Модел: Pop-up- Sticky Signature
Pop-up- Sticky Signature са тайната стръв на нашите рибари от много години с изключителни резултати в няколко страни. От тази година решихме за вас да ги намерите на рафтовете на магазините. Кутиите съдържат смесени цветове: розово, жълто и бяло. Наличните размери са: 12 мм, 14 мм и 16 мм...
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: Pop-up-Sticky The Krill
Pop-up-Sticky The Krill сега се произвеждат в персонализиран розов цвят. Отне ни много време, за да го усъвършенстваме; не е толкова ярко, че рибата може да се уплаши, но изключително интересно, за да привлече вниманието и. Тези pop-up предлагат голямо визуално предимство, когато функциите са тр..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: Buchu-Berry Pop-Ups
Тези ярко розови pop up-и включват специална комбинация от атрактори, които са били използвани в продължение на много, много години. Вярваме, че това е един от най-добрите pop-up boilies!Buchu-Berry е уникално етерично масло с вкусовата смес ст остър плодов аромат. Тази конкретна..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: Manilla White Pop Ups
"Manilla White" с флуоро цвят плуващи топчета, които ви предлагат голям визуален ефект.Привличат вниманието на рибата.- разполагат с повишени нива на атрактер12mm са чудесни за Zig-Rig и Snowman16mm са идеални за ултра популярната платформа и ще държат голяма кука за неопределено времеС аромат Manil..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: Signature Pop-Up Mixed
Поп-Ups Signature е съвкупност от два прахообразни плодови вкуса, предназначени да увеличат както незабавното, така и продължителното изтичане на аромат което означава, че ловите по-ефективно за много по-голям период от време.Характеризират се с микс от  измите,бледи цветовеДоставя се в 70g&nbs..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: The Krill Pink Pop Up
Krill Pink Ones се произвеждат в специален бледо розов цвят-  не толкова ярък, че рибата може да се уплаши, а просто точния нюанс, за да грабне вниманието им.- разполагат с повишени нива на атрактер, чрез който аромата изпъква12mm са чудесни за Zig-Rig и Snowman16mm са идеални за ултра популярн..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: The Krill White Pop Up
The Krill White" с флуоро цвят плуващи топчета, които ви предлагат голям визуален ефект.Привличат вниманието на рибата.- разполагат с повишени нива на атрактер12mm са чудесни за Zig-Rig и Snowman16mm са идеални за ултра популярната платформа и ще държат голяма кука за неопределено времеС аромат The ..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Силиконова царевица ESP - Жълта
Нов продукт
Модел: Yellow
Плуваща ароматизирана силиконова царевица – наподобява максимално естествените зърна, както на цвят, така и на форма...
6.99лв.
Без данък:6.99лв.
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)