Избери от менюто
Вашата кошница

Пелети

Марка: Sticky baits Модел: Pelete Sticks Bloodworm
Pelete Sticks Bloodworm  Пелетите от кървави червеи направиха революция в индустрията за стръв, използвана в риболова на шаран преди много години.  Sticky Baits лансира оригиналната формула на тези пелети. Много компании са се опитали да имитират пелетите на Sticky's Bloodworm, но без ..
13.70лв.
Без данък:13.70лв.
Марка: Sticky baits Модел: Sticky Krill Floater Hookers
Sticky Krill Floater Hookers - меки пелети за куки - могат да се използват с ластик или косъм – напоени с високо ниво на атрактивни крил Количество: 80гр..
7.82лв.
Без данък:7.82лв.
Марка: Madix Модел: Риба
Пелети от ново поколение изработени специално за улов на шаран и амур. Диаметъра от 16 мм е твърде голям за дребните риби, които първи пристигат на хранителното петно, така пелетите стоят непокътнати до идването на по-големите им събратя. Технологията на производство позволява само с натурални съста..
2.30лв.
Без данък:2.30лв.
Марка: Sticky baits Модел: Пелети Sticky Baits Manilla Pellets - 900g
Това са едни от най-популярните и ефективни пелети.- Пълноценен източник на храна- Нискомаслена пелета- Двустепенно покритие - Външното покритие се отделя от пелетата и изпраща частици от храната и сигнали във водата, за да привлече рибата. Второто покритие разнася плътен тъмночервен облак от аромат..
13.70лв.
Без данък:13.70лв.
Марка: CCMOORE Модел: CCMOORE BELACHAN PELLETS 6MM --1КГ
Доказвайки се, че е един от най-ефективните пелети за хващане на риба на пазара, тези превъзходни 6-милиметрови пелети се правят с естествен концентриран прах Belachan и редица други превъзходни продукти за улавяне на риба. Високо разтворими и проектирани да излъчват силни, примамливи хранителни сиг..
17.38лв.
Без данък:17.38лв.
Марка: CCMOORE Модел: CCMOORE BLOODWORM PELLETS 6MM
При естествения кървав червей, който привлича риба, ние смятахме, че е от съществено значение да произведем пелета със свеж кръвен червей, включен в цялата пелета, а не версия с "покритие", която бързо привлича вниманието на рибата..
17.38лв.
Без данък:17.38лв.
Марка: CCMOORE Модел: CCMOORE LIVE SYSTEM PELLETS
Live System е сладка, кремообразна стръв, която има превъзходни резултати дори при най-студените условия. На базата на млечни и растителни протеини, дрожди, птичи храни, пудра на прах, Live System освобождава мощни, разтворими стимуланти които създават интензивна реакция на хранене дори от най-натов..
17.38лв.
Без данък:17.38лв.
Марка: CCMOORE Модел: CCMOORE ODYSSEY XXX PELLETS
Невероятно успешна  рибна стръв, която съчетава съставки от най-високо хранително качество с мощни естествени примамки, използвани на невиждани високи нива. Нискотемпературни рибни ястия, млечни протеини, дрожди, разтворими рибни протеини, бетаин & 10% GLM Ext. се комбинират, за да произвед..
17.38лв.
Без данък:17.38лв.
Марка: CCMOORE Модел: CCMOORE КРИЛ ПЕЛЕТИ 6ММ
Крилни пелетиКрил са малки ракообразни, които живеят в Антарктическия южен океан и съдържат както висококачествени протеини и масла. Техният протеин съдържа есенциални аминокиселини и маслото им е богато на хранителни полезни омега-3 мастни киселини.Тези силно атрактивни пелети на базата на морски п..
17.38лв.
Без данък:17.38лв.
Марка: CCMOORE Модел: CCMOORE PACIFIC TUNA 6MM ПЕЛЕТИ 1 КГ
Продукт на  3-годишната програма за разработване на продукти Pacific Tuna е тъмночервено, което съчетава разтворими риби, млечни и растителни протеини с мощни стимуланти за естествен апетит, за да създаде великолепна риба, аромат на която рибата просто не може да устои.Тези изключително атракти..
17.38лв.
Без данък:17.38лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)