Избери от менюто
Вашата кошница

Пасти

Марка: CCMOORE Модел: PACIFIC TUNA 300ГР
вкус на Тихоокеанска риба тон- тъмночервена- съчетава разтворими риби, млечни и растителни протеини с мощни стимуланти за естествен апетит- Висока разтворимост и смилаемост дори при студена вода- Мощен, богат, дълготраен естествен вкус- Необработени и опаковани с водоразтворими привличащи и захранва..
17.24лв.
Без данък:17.24лв.
Марка: Dudi baits Модел: FOREST SQUID
Микс от рибни брашна, животински брашна (много различно от рибното брашно) ,млечни протеини, брашна от зърнени кълнове и семена, храни за птици и други.В микса се съдържа и силен вкус на октопод,плодове ,както и редица течни хранителни ,и привличащи вещества.Количество 500 грама..
9.00лв.
Без данък:9.00лв.
Марка: Dudi baits Модел: ПАСТА MISTER DUDI DUDI BAIT
Основна част от микса на тези паста е birdfish - хранителна смес от риба и миди, в комбинацията са включени млечни протеини , birdfooduri. Количеството на протеините е около 39% , аминокиселините са с точното количество нужно за правилното храносмилане за един ден при шарана . Mister Dudi пастата съ..
17.00лв.
Без данък:17.00лв.
Марка: Dudi baits Модел: ПАСТА MISTER RED DUDI BAIT
Това е рецепта която е получена от микса използван за производството на протеиновите топчета Mister Dudi. Ароматите на октопод и червена боровинка са в същите дози както и в най-скъпата серия .Производството на тази паста е предназначено да задоволи всички дневни нужди на шарана но е постигната по-н..
11.50лв.
Без данък:11.50лв.
Марка: Sticky baits Модел: Bloodworm Paste
Червена рибна паста с фин аромат.Чрез добавянето на концентрат от червен червей в примамката, възпроизвежда атрактивните свойства на един от най-големите естествени източници на храна.Бързо разпадане и разпръскване.Характеристики:- Перфектно отговаря на хранителните изисквания- Бързо време за разпад..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: Manilla Paste
Направена на база фъстъчен протеин.Поради високото съдържание на мазнини, използвайте пастата в малки количества.Тази революционна съставка е частично обезмаслена.Осигурява бързо разпадане и разпръскване на образуващите я частици.Характеристики:- Перфектно отговаря на хранителните изискван..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: The Krill
Рибна паста с фин аромат.Чрез добавянето на концентрат от скарида в примамката, възпроизвежда атрактивните свойства на един от най-големите естествени източници на храна.Осигурява бързо разпадане и разпръскване.Характеристики:- Перфектно отговаря на хранителните изисквания- Бързо време за разпадане ..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)