Избери от менюто
Вашата кошница

Захранки и добавки

Марка: CCMOORE Модел: Live System hookbait booster
CC Moore Live System Hookbait Booster е изключително концентрирана, безцветна бустерна течност е доказан атрактор, който не разяжда PVA и е предназначен за освобождаване на напълно естествени, интензивни хранителни стимуланти. Целогодишно, привлича рибата, която искате да насочите към стръвта с..
18.88лв.
Без данък:18.88лв.
Марка: CCMOORE Модел: Odyssey XXX Hookbait Booster
Изключително концентрирана, тънка, безцветна подсилваща течност. Доставя се в лесна за използване бутилка за спрей с мощен вкус / аромат, който бързо се влива във всеки продукт от примамки. Съдържа високо ефективни, доказани стимуланти на апетита. PVA-подходяща, балансирана от pH формула осигур..
18.88лв.
Без данък:18.88лв.
Марка: CCMOORE Модел: Hookbait Booster
Изключително концентрирана, тънка, безцветна подсилваща течност. Доставя се в лесна за използване бутилка за спрей. Мощен вкус / аромат, който бързо се влива във всеки продукт, съдържа високо ефективни, доказани стимуланти на апетита. PVA-подходяща, балансирана от pH формула осигурява..
18.88лв.
Без данък:18.88лв.
Марка: Dudi baits Модел: DUDI BAIT FOREST SQUID БЪРЗОРАЗТВОРИМИ-БАВНОРАЗТВОРИМИ
Микс от рибни брашна, животински брашна (много различно от рибното брашно) ,млечни протеини, брашна от зърнени кълнове и семена, храни за птици и други.В микса се съдържа и силен вкус на октопод,плодове ,както и редица течни хранителни ,и привличащи вещества. Количество - 1 кгРазмери - 16 мм /&..
16.00лв.
Без данък:16.00лв.
Марка: Dudi baits Модел: DUDI BAIT MISTER DUDI БЪРЗОРАЗТВОРИМИ-БАВНОРАЗТВОРИМИ
Основна част от микса на тези протеинови топчета е birdfish - хранителна смес от риба и миди, в комбинацията са включени млечни протеини , birdfooduri. Количеството на протеините е около 39% , аминокиселините са с точното количество нужно за правилното храносмилане за един ден при шарана . Mister Du..
34.00лв.
Без данък:34.00лв.
Марка: Dudi baits Модел: DUDI BAIT MISTER RED БЪРЗОРАЗТВОРИМИ-БАВНОРАЗТВОРИМИ
Това е рецепта която е получена от микса използван за производството на протеиновите топчета Mister Dudi. Ароматите на октопод и червена боровинка са в същите дози както и в най-скъпата серия но тези топчета са предвидени за кратковременни излети, и могат да бъдат направо опустошителни .Производство..
22.50лв.
Без данък:22.50лв.
Марка: CCMOORE Модел: Garlic Powder
Чесънът е невероятен атрактант,добавяйки пазпознаваем аромат във водата.Като мощен антиоксидант придава вкус и аромат към стръвта,но е и изключително хранителен за рибата, част от много успешни миксове...
10.26лв.
Без данък:10.26лв.
Hookbaits Monster Carp 20mm. Hookbaits Monster Carp 20mm.
Нов продукт
Модел: Бързоразтворими 20мм
100% Натурални бързоразтворими топчета за стръв в бурканче.Произведени от Monster Carp FishingКоличество:  150гр...
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Марка: Sticky baits Модел: Bloodworm Pop Ups
"Bloodworm" Привличат вниманието на рибата, чрез най-хранителните микроорганизми.- разполагат с повишени нива на атрактер12mm са чудесни за Zig-Rig и Snowman16mm са идеални за ултра популярната платформа и ще държат голяма кука за неопределено времеС аромат Bloodworm - червено червейче..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Dudi baits Модел: POP-UP SPECIAL FRUITS
Pop-Up супер плаващ, двуцветeн, страхотна атракция с приятна плодова миризма...
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Марка: Dudi baits Модел: POP-UP SPICY FISH
Свръх-плаващ pop-up, страхотна атракция със силна миризма на риба и подправки...
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Марка: CCMOORE Модел: POP-UP ТОПЧЕТА CCMOORE PACIFIC TUNA
Pop-up топчета CCMoore Pacific Tuna 15мм - едно изключително топче, усъвършенствано 3 години от екипа на CCMoore. Топчето е наситено червено, съдържа разтворими рибни, млечни и растителни протеини с мощни стимуланти за апетит.Характеристики:Висока разтворимост и усвоимост дори през студените дниМоще..
14.07лв.
Без данък:14.07лв.
Показани 1 от 12 | 187 (16 Страници)