Избери от менюто
Вашата кошница

Куки

Марка: Gardner Модел: Gardner Contenintal Mugga - ръчно заточени куки
Супер силната кука Continental Mugga е индивидуално усъвършенствана от водещия в Англия експерт за заточване на куки Джейсън Хейуърд от Specialist Sharpened Hooks.Преоформената / усъвършенствана кука на всяка от тези специално заострени куки Continental Mugga оптимизира сглобката и ефективността на ..
19.98лв.
Без данък:19.98лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Incizor
Перфектната форма на Incizor се оказа изключително надежднa за употреба в голям брой риболовни мотажи, независимо дали се използват за шаран, лин, платика, мряна или кефал, броят на уловените риби е по-голям. Странично сплеснатата и форма прави куката Incizor предпочитана от претенциозните риболовци..
10.20лв.
Без данък:10.20лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Куки MUGGA CONTINENTAL
Тази серия куки е спецално разработена за екстремен риболов, тя е с 30% по-здрава от обикновента MUGGA и по-дебела за да не ръзкъсва устите на рибите.Тази кука е тефлонова и изключително лека.Covert покритието намалява отблясъците и имитира преобладаващите цветове в околната среда.Кратко извита опаш..
10.40лв.
Без данък:10.40лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Куки Mugga Long Shank
Кука подходяща както за плуващ, така и за потъващ монтаж. Особено подходяща за монтаж с халкичка, снежен човек и монтаж 360.По 10 бр. в пакет. Размери: 4 и 6..
11.00лв.
Без данък:11.00лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Куки Rigga BCR
Моделът Rigga BCR е невероятно силен, направен е от изключително здрава висококачествена стомана с високо съдържание на въглерод, която е както кована, така и двойно закалена.BCR имат уникалната форма, което гарантира, че куката се обръща агресивно в мига, в който се прихваща стръвта на куката.Супер..
12.50лв.
Без данък:12.50лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Куки Rigga CVR
Моделът CVR е последната еволюция на извитата кука.Уникалната форма гарантира, че куката се обръща агресивно в мига, в който се прихваща стръвта на куката.Супер дълъг и заострен връх.Произведени в Япония от високо въглеродна стоманена тел, екстра здрави, двойно закалени.По 10 бр в опаковка..
12.50лв.
Без данък:12.50лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Куки Wide Gape Talon Tip
Тази кука може уверено да се използва в най-екстремни ситуации на риболова, за улов на най-големите шарани, подходяща за риболов на Амур.Закривеният навътре връх и ухото под 5 градуса позволяват на тази кука да държи здраво рибата по време на борбата.Това е кука № 1 за риболов в близост до дънери ил..
10.40лв.
Без данък:10.40лв.
Марка: Fox Модел: Curve Medium
Имаме удоволствието да Ви представим най-новото попълнение в семейството на FOX Edges - изцяло новата гама куки FOX Edges Arma Point Curve Medium.Проектирани и тествани в продължение на 3 години. Тези куки не са просто взети от каталог и сложени в нова опаковка. Всички модели са създадени ..
11.74лв.
Без данък:11.74лв.
Марка: Fox Модел: Curve Shank
Куки Fox Edges Armapoint Curve Shank е най-новото въведение в аксесоарите на FOX. Серията аксесоари Edges е тествана в продължение на 3 години от рибари от цял свят. Всички модели са проектирани специално и индивидуално от нулата с помощта на най-новите софтуерни технологии за дизайн и производ..
11.74лв.
Без данък:11.74лв.
Марка: Fox Модел: Curve Shank X
Висококачествени шаранджийски куки с дъгообразно извитото стъбло. Fox Edges Curve Shank X са изработени от ванадиева стомана XC80, като са относително дебели, ковани и изключително здрави. Моделът е усилена версия на Fox Edges Curve Shank. Върхът е дълъг, прав, с ясно изразена контра. Халката не е и..
11.74лв.
Без данък:11.74лв.
Марка: Fox Модел: Curve Short
Имаме удоволствието да Ви представим най-новото попълнение в семейството на FOX Edges - изцяло новата гама куки FOX Edges Arma Point Curve Short.Проектирани и тествани в продължение на 3 години. Тези куки не са просто взети от каталог и сложени в нова опаковка. Всички модели са създадени о..
11.74лв.
Без данък:11.74лв.
Марка: Fox Модел: Stiff Rig Beaked
Имаме удоволствието да Ви представим най-новото попълнение в семейството на FOX Edges - изцяло новата гама куки FOX Edges Arma Point Stiff Rig Beaked. Проектирани и тествани в продължение на 3 години. Тези куки не са просто взети от каталог и сложени в нова опаковка. Всички модели са създадени ..
11.74лв.
Без данък:11.74лв.
Показани 1 от 12 | 23 (2 Страници)