Избери от менюто
Вашата кошница

PVA продукти

Марка: Gardner Модел: Gardner Fluoro Dissolving Foam - PVA
Бързо разтваряща се ЦВЕТНА PVA пяна с множество приложения, включително защита на куката от контакт с трева след кастинг, за предотвратяване заплитането при замятане на поводи с дълъг косъм, и т.н.Голям плик с плъзгач за многократно отваряне и затварянеСъдържа допълнително и кутийка събираща необход..
11.80лв.
Без данък:11.80лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner PVA Micro Mesh - PVA мрежа
Micro-Mesh PVA е разработен така, че да бъде достатъчно здрав за риболов на PVA, но все пак достатъчно фин, за да осигури бързо разтваряне в условия на студена вода.Идеален е за далечни замятания.Здравата външна тръба и плътно затварящите се капачки предпазват съдържанието.Предлага се 7 метров PVA ч..
19.20лв.
Без данък:19.20лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner PVA Micromesh System - PVA пълнител 7м
Това е най-продаваният PVA продукт на Gardner.ПВА мрежа подходяща за всички сезони.Предлага се в три размера от дължина по 7 метра.Може да се използва с Гарднър Baggit или Boilie EASI-Loada системи.Микро оплетката на мрежата я прави идеалният избор за малки топчета, смачкани топчета или прахообразна..
13.80лв.
Без данък:13.80лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner PVA Rigwise Disolving Foam - PVA пяна бяла
Бързо разтваряща се PVA пяна с множество приложения, включително защита на куката от контакт с трева след кастинг, за предотвратяване заплитането при замятане на поводи с дълъг косъм, и т.н.Голям плик с плъзгач за многократно отваряне и затваряне.Съдържа допълнително и кутийка събираща необходимото ..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
PVA System Fox
Нов продукт
Марка: Fox Модел: Edges
Тази разтворима PVA система за риболов ви осигурява най- висококачествената PVA мрежа със 7м дължина, фуния за зареждане и формовано бутало.Предлага се три размера - Stix 14 мм, тесен 25 мм и широк 35 мм.Fox Slow Melt е идеална пва мрежа за летен риболов и дълбоков..
23.50лв.
Без данък:23.50лв.
Марка: Delphin Модел: PVA лента Delphin PVA tape / 20m
Водоразтворимата PVA лента от марката Delphin е предназначена за затваряне на PVA мрежи или торбички. Предупреждение: Продуктите PVA са водоразтворими, така че използвайте сухи ръце, за да манипулирате с тях, за да не причинявате никакви повреди или деформации. "..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Марка: Delphin Модел: Pva мрежа Delphin 10m
Резервна водоразтворима PVA мрежа от словашката марка Delphin е проектирана за съхранение на сухи примамки, състоящи се от хранителни топчета, пелети, царевица или други частици. Мрежата се поставя върху тръба, чрез която тя лесно се пълни със смес за примамка, благодарение на буталото, което е част..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner PVA Systems - PVA Комплект 25mm+35mm
3 в 1, 25mm и 35mm чорап, плюс добавен тъпкач в една тръба.Идеален начин за спестяване и на пари и място в багажа.*************************************25мм е тесен PVA чорап, много популярен сред шаранджиите, които предпочитат да използват по-дребни PVA-та, или така наречените "PVA sticks" при рибол..
28.80лв.
Без данък:28.80лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)