Избери от менюто
Вашата кошница

Други

Fox Neoprene Rod & Lead Bands
Нов продукт
Марка: Fox Модел: Rod & Lead Bands
За транспорт на въдици за риболов.- практични- поддържат дистанция между двете въдици- предотвратяват повреди или надраскванияПредлагат се  в опаковка от 2 бр...
18.60лв.
Без данък:18.60лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Latex Bait Bands - Ластичета за стръв
Ластичета за стръв.Предлагат се в три размера 3,2мм ; 4,8мм ; 6,4ммПо 100 бр в опаковка...
8.40лв.
Без данък:8.40лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Phazor Torch - Фенерче за глава
Този фенер за глава предлага две режима на бяла светлина от основния лъч и перфектно балансиран широк ъгъл на червена светлина.• Първото щракване на бутона активира най-ярката бяла светлина, който е перфектен за замятане и всички други ситуации, когато имате нужда от мощен лъч светлина.• Щракнете въ..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Tungsten Link-Sinkers - Утежнители
Волфрамови утежнители за повод или линия.Предлагат се в 2 размера:Low - с 0,20 мм вътрешен отвор, външен 7,5мм х 2мм за моно влакно.High - с 0,50 мм вътрешен отвор, външен 7,5мм х 2мм за лидкор.По 12 броя я пакет (монтирани на телени клончета).* Винаги навлажнявайте, преди внимателно да плъзнете тез..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner ultra / Ножичка с предпазител
Гарантира отлично представяне при работа. Проектирана специално за употреба с оплетени влакна.Прецизно изработеното острие от неръждаема стомана гарантира, че няма да се изтъпи дълго време.Към ножицата има предпазител.С достатачно големи отвори за пръстите, за тя може да се ползва и от хора с големи..
15.60лв.
Без данък:15.60лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Zig Rig Foam - Повдигачи за зиг риг
Плуваща пяна за ZIG RIG монтаж.Изключително плътна и с висока плаваемост.Може да вдигне вашата кука на повече от 6 метра над дъното.Размери 12х28 мм.По 12 броя в опаковка.Цветове: Бял, Жълт, Червен, Черен, Тъмно кафяв (тъмна пелета), Светло кафяв, Розов, Оранжево, и два вида микс (4 цвята по 3 бр.)..
7.70лв.
Без данък:7.70лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Н Маркер
Н" маркер за маркиране на хранително петно.Само хвърляте маркера във водата и той се размотава сам докато достигне дъното.Всеки маркер е снабден с 21см въже.L=12cm, W=11cm, D=3.5cm..
16.80лв.
Без данък:16.80лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Ръкавица за кастинг
Ръкавица за кастинг сподинг е изработена от няколко вида материал, еластичен отгоре за да приляга плътно към вашата ръка, гумирана отдолу за да не се приплъзва пръта и финна кожа на показалеца за да има максимална чуствителност.Предлага се за дясна и за лява ръка, два размера размер, цвят черен...
21.60лв.
Без данък:21.60лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Свредел за стръв
Супер дълъг свредел, идеален за големи или малки твърди примамки, изключително удобен за работа и безопасен поради предпазителя отпред. Betalight слот на дъното. Произведено във Великобритания.Дължина = 16 см (с дръжка), 4 см (само игла)...
10.80лв.
Без данък:10.80лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Стопери за косъм
Стопери за косъм, фини и малки незабележими за рибите с заострени краища, много лесно и бързо се монтират на косъма. Предлагат се в 4 цвята в зависимост от цвета на вашата стръв. Черен, жълт, зелен и червен...
2.40лв.
Без данък:2.40лв.
Марка: Advance Модел: SPIDER SPOD
След 3 интензивни години на научноизследователската и развойна дейност, в допълнение към неизброимия брой часове и тестването, се роди СПАЙДЕР.Революционизира класическата идея за хранилката, състоящ се от 4 отделни секции, които позволяват два режима за работа:- отворени в 2 секции, зареждане на зъ..
32.00лв.
Без данък:32.00лв.
Показани 1 от 12 | 79 (7 Страници)