Избери от менюто
Вашата кошница

Mакари

Марка: Delphin Модел: Макара Catkong MOBY 60
Изключително здрава макара, изработена изцяло от метал, винаги готова и за най-голямото предизвикателство! Макарата е предназначена за рибари, които са запалени по улова на сомове или са любители на морския риболов. Морският риболов е възможен, тъй като ние сме приспособили механизма изцяло за солен..
200.00лв.
Без данък:200.00лв.
Марка: Delphin Модел: Макара Delphin BIGBOY 2500
Изключително бърза макара с малко тяло и с шпула с размер от 2500. Леката конструкция крие в себе си предавателно съотношение от 6,2:1, благодарение на което можете да издърпате Вашата линия изключително бързо. Макарата е с 6+1 лагера. Можете да разчитате на мек, регулируем преден  аванс, така ..
70.00лв.
Без данък:70.00лв.
Марка: FL Модел: FA
Нов модел макари на FL с относително високо предавателно число което ги прави чудесен избор за риболовците, които предпочитат риболова на спининг с бързи примамки. Модела е снабден с метална дръжка, метална шпула, иглен стоп лагер за моментален стоп, EVA ръкохватка и резервна шпула (графитна) . Угол..
37.00лв.
Без данък:37.00лв.
Марка: Penn Модел: Battle II
Със същото изцяло метално тяло, но с вградени иновации и нови технологии, новият Penn Battle II, по-мощен и надежден от всякога. Моделът е разработен и с подобрена авансова ситема, която да издържа на натоварване и на работа под сериозно напрежение. Изключителна макара, която в зависимост от големин..
239.00лв.
Без данък:239.00лв.
Марка: Penn Модел: Battle II
Със същото изцяло метално тяло, но с вградени иновации и нови технологии, новият Penn Battle III, по-мощен и по-надежден от всякога. Моделът е разработен и с подобрена авансова ситема, която да издържа на натоварване и на работа под сериозно напрежение. Изключителна макара, която в зависимост от гол..
259.00лв.
Без данък:259.00лв.
Марка: Penn Модел: Fierce III
Макара Penn Fierce III  3000Висока скорост на извличане, надеждна авансова система, изцяло метално тяло. "Penn Fierce" е макара за спининг риболов с висока производителност.Характеристики:Изцяло метално тяло.Techno-Balanced™ ротор.Superline шпула.Пръстени за капацитет на линията.Без резервна шп..
185.00лв.
Без данък:185.00лв.
Марка: Penn Модел: Fierce III
Макара Penn Fierce III 4000 Висока скорост на извличане, надеждна авансова система, изцяло метално тяло. "Penn Fierce" е макара за спининг риболов с висока производителност.Характеристики:Изцяло метално тяло.Techno-Balanced™ ротор.Superline шпула.Пръстени за капацитет на линията.Без резервна шп..
199.00лв.
Без данък:199.00лв.
Марка: Ryobi Модел: Cynos III
Макара RYOBI CYNOS III е модел с висока производителност и много добро съотношение цена/качествоство. Всеки един сантиметър от него е свидетелство за способностите на японското инженерство. Комбинацията от 5 + 1 лагери от неръждаема стомана и дръжка с винт осигуряват изключително плавно дв..
119.34лв.
Без данък:119.34лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)