Избери от менюто
Вашата кошница

Bъдици

Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO ACHAB XP BOAT 150gr. въдица за риболов от лодка
Серия спининг въдици за риболов от лодка подходящи за различни риболовни ситуации както в солена, така и в сладка вода. Achab XP Boat е отлична пръчка за риболов от лодка, крайбрежен риболов на дъно, а също така за леко повърхностно тролене. Притежава прогресивна акция, отличен строй и мощност благо..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO ACHAB XP BOAT 200gr.въдица за риболов от лодка
Мощна спининг въдица от новата серия на Trabucco ACHAB, предназначена за риболов от лодка, крайбрежен риболов на дъно, а също така за леко повърхностно тролене. Въдицата притежава прогресивна акция, отличен строй и мощност благодарение на използването на материала HVE (високоефективни епоксидни влак..
53.00лв.
Без данък:53.00лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Catkong WALKÝRA - 300cm/850g
Марката Delphin  идва на европейския пазар с екстремния си прът под серията Catfish. Прътът е планиран и проектиран в Словакия. Walkyra е резултат от часовете на тестване и използването на много иновативни решения. Прътът е предназначен да улови най-голямата риба на местни или известни чуждестр..
126.00лв. 180.00лв.
Без данък:126.00лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Delphin ADDYCT Spin / 2 части
Отдайте му се, ADDYCT ще спечели вашето сърце и душа! Нашият НАЙ-ВИСОК модел за спининг е изграден от първокласна японска заготовка Torray и неговото предназначение става ясно още от първи поглед. Риболов от лодка на щука, бяла риба или с модерни гумени примамки. Първоначално, можете да помислите, ч..
86.10лв. 123.00лв.
Без данък:86.10лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Delphin BANG
Комбинацията от здрави, леки и бързо развиващи се пръчки BANG може да впечатли всеки дори и най-опитните рибари, особено погледната откъм съотношението между качество и цена. Благодарение на ергономичната дръжка от EVA пяна пръчката пасва идеално на вашия захват. Разделената дръж..
36.40лв. 52.00лв.
Без данък:36.40лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Delphin CALYPSO drop shot light
Разширение на любимата серия Calypso ни доведе до добавянето на някои нови модели предназначени за спининг метода –  вертикален риболов. Бланките на леките модели е изцяло от 30Т карбон, благодарение, на който те са много леки и изключително бързи. Имат също висококачествени водачи от..
57.40лв. 82.00лв.
Без данък:57.40лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Delphin CALYPSO ultralight spin
Ултра леката CALYPSO е бланка предназначена за спининг с меки и леки примамки. Пръчката е изцяло от карбон 30Т, който гарантира перфектна и бърза реакция на бланката дори и при най- малките и едва доловими дръпвания. Изключително ниското тегло и финес правят пръчката една осъществена мечта..
58.80лв. 84.00лв.
Без данък:58.80лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Delphin CATKONG Hyperio
Серията CATKONG на Delphin е предназначена за улов на големи риби от дълбините. HYPERIO представлява лека, но здрава пръчка, предназначена за хвърляне на тегло до 100 грама. Тя е идеална за хвърляне от брега, както и от лодка. Подходяща е както за морски риболов, така и за сладководен риболов, ..
60.20лв. 86.00лв.
Без данък:60.20лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Delphin EXTAZA
Мечта за всеки, който обича спининг риболов от брега! Тези прътове са тънки и достатъчно дълги с идеално тегло на хвърляне. Пръчката е с по-фин връх и по-твърда задна част, оборудвана с леки водачи на SeaGuide SiC. Това са изискванията за бърз и чувствителен връх, който отговаря на стила риболов, пр..
84.00лв. 120.00лв.
Без данък:84.00лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Delphin GAMER
Това е страхотна универсална въдица за спинининг, предлагана на наистина разумна цена, която ще работи идеално с тежки пилкери, воблери и клатушки. Ние избрахме цялостна дръжка, изработена от EVA пяна, тъй като тези дръжки стават все по-модерни, а при въдиците за спининг, ще оцените нейния комфорт, ..
35.70лв. 51.00лв.
Без данък:35.70лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Delphin Glory Jig
Изключително бърза бланка, това е, което веднага ще и привлече след първия контакт с Delphin GLORY. В допълнение, тя е и наистина лека. Това е в резултат на употребата на 30Т карбонови фибри при направата на бланката. Не по-малко важен е и балансът на разграфената дръжка, която не ви позво..
54.60лв. 78.00лв.
Без данък:54.60лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Delphin HOAX
Серия от модерни и добре проектирани въдици за хора, които обичат преследването и улова на бяла риба, щука, костур или распер. Елегантна пръчка в матиран сив цвят наистина ще ви плени, както плени и нас. В долната и третина, както и под макародържача, има спираловидна намотка от по-тъмен карбон, коя..
54.60лв. 78.00лв.
Без данък:54.60лв.
Показани 1 от 12 | 27 (3 Страници)