Избери от менюто
Вашата кошница

Плетени влакна

Марка: awa shima Модел: AWA-SHIMA ION POWER MONSTER 300m
ION POWER MONSTER е изключително здраво монофилно влакно с тъмнозелен цвят, особено подходящ за риболов на сом и огромни морски риби. Благодарение на новата технология Easy Knot System е това е най-доброто влакно за изработване на много здрави възли. Двойното силиконово покритие осигурява изключител..
36.00лв.
Без данък:36.00лв.
Марка: Delphin Модел: Монофилно влакно FIN Strong CAT 500m/transp
Изключително влакно за сомове, проектирано за екстремни ситуации, което Ви позволява да се възползвате максимално от рибарските си такъми. Влакното е много по-устойчиво на повреди, в сравнение със стандартните влакна. То е устойчиво, когато се използва и дърпа в области, изпълнени с препятствия. Нег..
23.50лв.
Без данък:23.50лв.
Марка: Delphin Модел: Плетено влакно Delphin NEXO 12
Влакно от най-високо качество за всички любители на модерните риболовни техники. NEXO 12 е изплетена от дванадесет индивидуални микро-влакна! Благодарение на новия процес на оплитане, влакното е с идеално кръгло напречно сечение, като едновременно с това е по-здраво и по-плавно. Повишената устойчиво..
56.00лв.
Без данък:56.00лв.
Марка: Delphin Модел: Плетено влакно Delphin NEXO 8 / green
Влакно с много високо качество и влакна с много плътна плетка от 8 PE нишки, които се характеризират с нулево разтягане, кръгло напречно сечение и специална повърхност, която помага на влакното да се плъзга плавно през водачите. Освен това, влакното е с висока устойчивост на триене. Концепцията NEXO..
37.00лв.
Без данък:37.00лв.
Марка: Delphin Модел: Плетено влакно fin CATON / brown
Изключителното влакно за улов на сом е проектирано да се използва като „основна линия“ или за създаване на монтажи за сом. Не само повърхността на отделните микрофибърни влакна на FIN CATON е обработена индивидуално, но и повърхността на цялото оплетено влакно е обработено. Благодарение на това, вла..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Марка: Delphin Модел: Плетено влакно FIN Hard CAT /red brown
Това влакно за сом е изпитвано в екстремни условия. Специализираният процес на уплътнение на повърхността на влакното създава не само идеално гладка повърхност, сравнима с монофиламенти, но най-вече ненадминато ниво на устойчивост на триене, което е уникално сред влакната за сомове. Влакното е идеал..
13.00лв.
Без данък:13.00лв.
Марка: Delphin Модел: Плетено влакно fin HERO
4-нишково рибарско влакно, на цената на монофилноFIN HERO е наистина надеждно влакно, изплетено от 4 РЕ микрофибърни нишки. Неговата висока товароносимост е постигната чрез машинно изплитане и то е с почти нулева еластичност. Дори и най-лекото кълване се предава незабавно от примамката към въдицата,..
11.00лв.
Без данък:11.00лв.
Марка: Delphin Модел: Плетено влакно fin SOUL 8X/ fluo yellow
FIN представя на пазара ново меко влакно, наречено SOUL. Soul е меко като паяжина, а 100 метра влакно са с тегло само 2,1 гр., което е наистина невероятно. SOUL е едно от най-меките и леки влакна, проектирани в света. То е изплетено от 8 микрофибърни влакна в идеално кръгла форма, а обработената с в..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)