Избери от менюто
Вашата кошница

Аксесоари

Марка: awa shima Модел: AWA-SHIMA ION POWER MONSTER 300m
ION POWER MONSTER е изключително здраво монофилно влакно с тъмнозелен цвят, особено подходящ за риболов на сом и огромни морски риби. Благодарение на новата технология Easy Knot System е това е най-доброто влакно за изработване на много здрави възли. Двойното силиконово покритие осигурява изключител..
36.00лв.
Без данък:36.00лв.
Марка: Delphin Модел: Вирбел с лагер A-05/3 бр
Висококачествен вирбел с лагер за сомски монтажи на дъно и кльонк..
5.50лв.
Без данък:5.50лв.
Марка: Delphin Модел: Влакно Shock Line 80m
Shock line се използва за завършване на монтажа, което позволява хвърляне на стръвта без опасност от разкъсване или претоварване на линията. SHOCK LINE модела се базира на абразивна основа. SHOCK LINE е много по-устойчива на абразивни повърхности от други стан..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Марка: Delphin Модел: Карабинка C-01/10 бр
Аксесоар нужен при всеки риболовен излет. Серия подхадящи размери карабинки на добра цена и качество...
2.00лв.
Без данък:2.00лв.
Марка: Delphin Модел: Карабинка Delphin C-03/10 бр
Бърза карабинка, проектирана за фиксиране на примамката към влакното, което предотвратява въртенето или усукването на влакното и позволява бърза смяна на примамките. Малкият размер е подходящ за ултра-леката техника, като не съдържа никакви тежки елементи, които да предизвикат неправилно движение на..
2.00лв.
Без данък:2.00лв.
Марка: Delphin Модел: Конектор за безвъзлов монтаж C-02/10 бр
Конектор за безвъзлов монтаж за свързване на плетени влакна с монтаж (вирбел с карабинка джиг глава) без възел. Подсилва мощността на вашите монтажи заради липсата на възел. Идеален за вашите монтажи. ..
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Марка: Delphin Модел: Кримпи DELPHIN- 20 бр
Кримпи, предназначени за монтажи от метални и флорокарбонови поводи . Кримпите са от мек материал позволяващ лесната им употреба . Препоръчваме да използвате многофункционалните клещи DELPHIN...
3.80лв.
Без данък:3.80лв.
Марка: Delphin Модел: Куки CATKONG SuPOWER / 4 бр | BEND-O
Извитото ухо на риболовната кука CATKONG SuPower BEND-O предопределя нейното използване при монтажи за сом, в монтаж, включващ и друг тип кука. Тази форма е най-често използвана като втора кука (разположена по-близо до въдицата), при риболов с жива или мъртва риба-примамка. Химически подострена, ков..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Марка: Delphin Модел: Куки Delphin 4xISEAMA ring / 10+1 бр
Куки от червената серия Delphin HOOKAIDO са предназначени за ежедневни риболовни излети. Те са много устойчиви, остри и не губят формата си дори след многократно използване. Те са изработени от висококачествен материал. В зависимост от цвета и размера на тази серия, всеки рибар може да избере най-по..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Марка: Delphin Модел: Куки Delphin CATFISH ring / 2 бр
Кукичките от черната серия Delphin HOOKAIDO са направени за лов на хищни риби. Необикновени са заради дълготрайността си и са устойчиви на агресивно и силно дърпане от страна на рибата. Изработени са от изключително висококачествен материал. Много са остри и изключително стабилни благ..
5.60лв.
Без данък:5.60лв.
Марка: Delphin Модел: Куки Delphin CHINU ring / 10+1 бр
Куки от червената серия Delphin HOOKAIDO са предназначени за ежедневни риболовни излети Те са много устойчиви, остри и не губят формата си дори след многократно използване. Те са изработени от висококачествен материал.В зависимост от цвета и размера на тази серия, всеки рибар може да избере най-подх..
3.40лв.
Без данък:3.40лв.
Марка: Delphin Модел: Куки Delphin Feeder HALFER ring / 10+1 бр
Куки от червена серия Delphin HOOKAIDO са предназначени за ежедневни риболовни пътувания. Те са много устойчиви, остри и не губят формата си дори след многократно използване. Те са изработени от висококачествен материал.В зависимост от цвета и размера на тази серия, всеки рибар може да избере най-по..
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Показани 1 от 12 | 47 (4 Страници)