Избери от менюто
Вашата кошница

Хищник

Марка: Filstar Модел: FilStar PRO KK 20-4
Универсална чанта за риболов, изработена от нераздираща се и непропускаща вода материя. Изключително здрава и надеждна. Снабдена с ципове на отделенията за максимален комфорт при употреба. централна ватирана презрамка за носене на рамо. Размери: 39x28x22cm..
36.30лв.
Без данък:36.30лв.
Марка: awa shima Модел: AWA-SHIMA ION POWER MONSTER 300m
ION POWER MONSTER е изключително здраво монофилно влакно с тъмнозелен цвят, особено подходящ за риболов на сом и огромни морски риби. Благодарение на новата технология Easy Knot System е това е най-доброто влакно за изработване на много здрави възли. Двойното силиконово покритие осигурява изключител..
36.00лв.
Без данък:36.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO ACHAB XP BOAT 150gr. въдица за риболов от лодка
Серия спининг въдици за риболов от лодка подходящи за различни риболовни ситуации както в солена, така и в сладка вода. Achab XP Boat е отлична пръчка за риболов от лодка, крайбрежен риболов на дъно, а също така за леко повърхностно тролене. Притежава прогресивна акция, отличен строй и мощност благо..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO ACHAB XP BOAT 200gr.въдица за риболов от лодка
Мощна спининг въдица от новата серия на Trabucco ACHAB, предназначена за риболов от лодка, крайбрежен риболов на дъно, а също така за леко повърхностно тролене. Въдицата притежава прогресивна акция, отличен строй и мощност благодарение на използването на материала HVE (високоефективни епоксидни влак..
53.00лв.
Без данък:53.00лв.
Марка: Delphin Модел: Вирбел с лагер A-05/3 бр
Висококачествен вирбел с лагер за сомски монтажи на дъно и кльонк..
3.85лв. 5.50лв.
Без данък:3.85лв.
Марка: Delphin Модел: Влакно Shock Line 80m
Shock line се използва за завършване на монтажа, което позволява хвърляне на стръвта без опасност от разкъсване или претоварване на линията. SHOCK LINE модела се базира на абразивна основа. SHOCK LINE е много по-устойчива на абразивни повърхности от други стан..
5.60лв. 8.00лв.
Без данък:5.60лв.
Марка: Game Laboratorio Модел: Corsaro
Моделът Corsaro е примамка с иновативен профил и ъгли, хибрид между minnow и mini crankbait. Моделът притежава спосбността да излъчва много отчетливи отблясъци, също така гарантира отлична дистанция при замятане и е атрактивен за атака дори от най-предпазливите риби. Corsaro имитира малките фуражни ..
16.20лв.
Без данък:16.20лв.
Марка: Goldy Модел: GJ 03
С плавните си движения под водата, чупещият воблер JOINTED WINNER създава ефекта на ранена риба. Отличен е както за спокойни води, така и за бързо течащи.Воблерите на GOLDY са ръчна изработка...
16.52лв.
Без данък:16.52лв.
Марка: Goldy Модел: GJ 02
Goldy GJ-02 JOINTED WIZARD 90 mm 16 g, Floating е плуващ двуделен воблер, който се използва за риболов на бяла риба, щука и сом, както на спининг от брега, така и на тролинг с лодка. Дълбочината на газене съответно е - на спининг - до 1.5, на тролинг - до 2,8 метра. Има тегло от 16 грама, което позв..
19.58лв.
Без данък:19.58лв.
Марка: Goldy Модел: GJ 04
С работна дълбочина от 2.0 до 3.5 m метра и тегло от 19 грама, този воблер е подходящ, както за тролинг риболов, така и за спинингов риболов от брега или лодка.Доказан воблер на ГОЛДИ за риболов на сом и бяла риба.Воблер, имитиращ с движението си движението на ранена рибка.Отличен, както за спокойни..
19.58лв.
Без данък:19.58лв.
Марка: Goldy Модел: Deep Diving
Воблер GOLDY Kingfisher, Deep Diving 4.5cm-4.2gr. 2.2mВ тялото на воблера има тракаща сфера, която допълнително дразни хищника. Благодарение на своята форма и правилното балансиране, предизвиквa силна вибрация дори и при съвсем бавна проводка.Предназначен за риболов на пъстърва, кефал, костур, ..
11.02лв.
Без данък:11.02лв.
Марка: Goldy Модел: Kingfisher Deep Diving
4.5cm 4.6 gr. 2.2m Воблер GOLDY Kingfisher, Deep DivingВ тялото на воблера има тракаща сфера, която допълнително дразни хищника. Благодарение на своята форма и правилното балансиране, предизвиквa силна вибрация дори и при съвсем бавна проводка.Предназначен за риболов на пъстърва, кефал, костур,..
11.02лв.
Без данък:11.02лв.
Показани 1 от 12 | 300 (25 Страници)