Избери от менюто
Вашата кошница

Морски риболов

Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO ACHAB XP BOAT 150gr. въдица за риболов от лодка
Серия спининг въдици за риболов от лодка подходящи за различни риболовни ситуации както в солена, така и в сладка вода. Achab XP Boat е отлична пръчка за риболов от лодка, крайбрежен риболов на дъно, а също така за леко повърхностно тролене. Притежава прогресивна акция, отличен строй и мощност благо..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO ACHAB XP BOAT 200gr.въдица за риболов от лодка
Мощна спининг въдица от новата серия на Trabucco ACHAB, предназначена за риболов от лодка, крайбрежен риболов на дъно, а също така за леко повърхностно тролене. Въдицата притежава прогресивна акция, отличен строй и мощност благодарение на използването на материала HVE (високоефективни епоксидни влак..
53.00лв.
Без данък:53.00лв.
Марка: Game Laboratorio Модел: Aguglia Cuda
Aguglia Cuda е уникална примамка изработена от ABS, подобно на примамките от вида jerk. В моделът е комбинирана живата игра на меките примамки тип игла с движението на твърдите такива. Опашката на модела е изработена от пяна, която в движение придава уникална турболенция и продуцира малки балончета ..
50.70лв.
Без данък:50.70лв.
Марка: Game Laboratorio Модел: Evo Floating
С размери 21.5cm 30.6gr. Aguglia Evo уникална примамка имитираща морска игла. Моделът е изработена от ABS материал, подобно на примамките от вида jerk. Aguglia Evo е екипирана с подвижни тежести отвътре, които гарантират добър контрол при замятане и прецизна игра. Реалистичната форма на морска игла ..
47.70лв.
Без данък:47.70лв.
Марка: Game Laboratorio Модел: Evo Sinking
С размери 21.5cm и 45gr. Aguglia Evo уникална примамка имитираща морска игла. Моделът е изработена от ABS материал, подобно на примамките от вида jerk. Aguglia Evo е екипирана с подвижни тежести отвътре, които гарантират добър контрол при замятане и прецизна игра. Реалистичната форма на морска игла ..
47.70лв.
Без данък:47.70лв.
Марка: Rapture Модел: Assassin
Може да определим Rapture ASSASSIN като една от примамките с най-класическа форма за морски спинингов риболов на лаврак. Размерът е среден - 13,5 см, а формата напомня на тази на най-често срещаната мирна риба в Европа и Африка - кефалът. Rapture ASSASSIN се води равномерно със средна скорост, за да..
15.50лв.
Без данък:15.50лв.
Марка: Rapture Модел: Cuda J
Изглеждаше невъзможно да има двуделен воблер, който да може да лети по подходящ начин на дълги разстояния! Тази съвсем нова соленоводна примамка е с иновативна система с V-образно захващане, което позволява да се хвърля като едноделен воблер. Благодарение на това Cuda J плува активно като създава мн..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Марка: Rapture Модел: Tide EVO
Rapture TIDE EVO е нова версия на легендарния Tide. С извънредно примамливите си движения, той е изключително подходящ всеки път, когато трябва да се ловят риби близо до повърхността. Цветовете са най-добрия избор на разположение за морски риболов. Всички компоненти и куки са подходящи за солена вод..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Марка: Game Laboratorio Модел: Serra Cuda
 С размери 17.5cm и 34gr. Serra CUDA е революционен модел, който съчетава най-доброто от твърдите long jerk с живата игра на меките примамки. Опашката на модела е изработена от пяна и в движение и придава уникална турболенция към играта на твърдия jerk, а в момента на сприране тя продължава да ..
41.70лв.
Без данък:41.70лв.
Марка: Shimano Модел: Exsence
Най-отличителната характеристика на Silent Assassin е дистанцията, която може да достигне при замятане. За потъващата версия тя е около 70-80 метра, което е удивително постижение за примамка с форма тип minnow. След замятане, просто приберете примамката, не са необходими никакви по-специфични техник..
48.10лв.
Без данък:48.10лв.
Марка: Shimano Модел: Exsence
Най-отличителната характеристика на Silent Assassin е дистанцията, която може да достигне при замятане. За потъващата версия тя е около 70-80 метра, което е удивително постижение за примамка с форма тип minnow. След замятане, просто приберете примамката, не са необходими никакви по-специфични техник..
49.40лв.
Без данък:49.40лв.
Марка: Rapture Модел: Super Tide Slim
Rapture SUPERTIDE SLIM е бавно потъващ морски воблер с голям размер и с аеродинамично издължено тяло, което позволява достигането на големи дистанции на замятане, когато е необходимо. Воблерът е идеален за водене с бавно и бързо темпо, като се правят паузи на всеки пет - шест метра. Дава добри резул..
18.50лв.
Без данък:18.50лв.
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)