Избери от менюто
Вашата кошница

Основни влакна

Марка: awa shima Модел: AWAS ION POWER BROWNY CARP 1200m
ION POWER BROWNY CARP е много добро предложение за шаранджийско монофилно влакно, хит сред любителите на карп риболова. Влакното е с дължина 1200 метра и е с кафяв цвят. Притежава отлична здравина, устойчивост на абразия и е с тотална липса на памет. ION POWER BROWNY CARP  е с висока якост на в..
37.00лв.
Без данък:37.00лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Hydro Flo - Влакно
Hydro Flo - следващо поколение влакно кo-полимер монофил.Проектирано да се отличава във всички аспекти на изпълнението си.Поради бързото си потъване е подходящо за почти всички видове риболов - с ваглер, с фидер, също така за дънен и спинингов риболов.GT Nano Resin формула осигурява несравнима сила ..
16.80лв.
Без данък:16.80лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Pro Light/Dark Blend - Влакно Про Бленд Светло/Тъмно
Влакното Pro Blend се предлага в два цвята:Light ( светло) подходящо за чиста вода.Dark (тъмно) походящо за място, където има плевели и тъмни ивици.Влакната са с висока абразивоустойчивост и отлична якост на възела.Еластично с гладката повърхност, потъващо.Налични размери:10lb (4.5 kg) 0.28mm 1540m1..
30.00лв.
Без данък:30.00лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Sure Cast Влакно
Влакно за риболов както на къси така и на дълги дистанции.Разработено за сладки и солени води, с висока износоустойчивост и здравина на възела.Предлага се в три цвята: Ярко Жълто, Ярко Червено и Прозрачно.Първите два цвята са подходящи за риболов на големи дистанции позволяващи по-голям контрол на л..
31.00лв.
Без данък:31.00лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Sure Pro
Новото лилаво влакно "Sure Pro Purple" е подходящо за риболов на шаран, амур и др. Висока абразивоустойчивост подходящо и за морски риболов.Специална серия "Sure Pro" е с висока здравина на възела, като запазва гладкото си покритие и еластичност.Потъващо, слива се перфектно със всякаква вода...
29.99лв.
Без данък:29.99лв.
Марка: Delphin Модел: Монофилно влакно fin RAIDER bronze / 300m
Ниска разтегливост, комбинирана с висока товароносимост на възелаТова премиум монофилно влакно на FIN свързва три изключителни характеристики на идеалното влакно за шаран. 1. товароносимост на възела; 2.  ниска разтегливост на монофилното влакно; 3. извиването и усукването на влакното е премахн..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Марка: Delphin Модел: Монофилно влакно FIN RAIDER oxidgreen / 300m
Ниска разтегливост, комбинирана с висока товароносимост на възелаТова премиум монофилно рибарско влакно на FIN свързва три изключителни характеристики на идеалното влакно за шаран. 1. товароносимост на възела; 2.  ниска разтегливост на монофилното влакно; 3. извиването и усукването на влак..
38.00лв.
Без данък:38.00лв.
Марка: Delphin Модел: Монофилно влакно FIN RUBIN CARP 300m / red
RUBIN CARP е първокласно монофилно влакно, което комбинира две, за момента трудно съчетаващи се характеристики на монофилните влакна. Това означава, че то е наистина мек монофил, който позволява създаването на здрави възли, но от друга страна, то е по-малко гъвкаво, така че да предостави известие за..
16.00лв.
Без данък:16.00лв.
Марка: Delphin Модел: Монофилно влакно FIN Strong CARP 300m/fluo yellow
Влакното, изработено от материал CPA 6.6, е първокласен продукт, произведен от FIN, Влакното FIN Strong CARP вероятно е най-здравото влакно на пазара измежду монофилните влакна, предназначени за спортен риболов. Неговата здравина във възел и способността за разтягане е резултат от компромисно решени..
26.00лв.
Без данък:26.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)