Избери от менюто
Вашата кошница

Rapture

Марка: Rapture Модел: Assassin
Може да определим Rapture ASSASSIN като една от примамките с най-класическа форма за морски спинингов риболов на лаврак. Размерът е среден - 13,5 см, а формата напомня на тази на най-често срещаната мирна риба в Европа и Африка - кефалът. Rapture ASSASSIN се води равномерно със средна скорост, за да..
15.50лв.
Без данък:15.50лв.
Марка: Rapture Модел: Cuda J
Изглеждаше невъзможно да има двуделен воблер, който да може да лети по подходящ начин на дълги разстояния! Тази съвсем нова соленоводна примамка е с иновативна система с V-образно захващане, което позволява да се хвърля като едноделен воблер. Благодарение на това Cuda J плува активно като създава мн..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Марка: Rapture Модел: Tide EVO
Rapture TIDE EVO е нова версия на легендарния Tide. С извънредно примамливите си движения, той е изключително подходящ всеки път, когато трябва да се ловят риби близо до повърхността. Цветовете са най-добрия избор на разположение за морски риболов. Всички компоненти и куки са подходящи за солена вод..
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Марка: Rapture Модел: Super Tide Slim
Rapture SUPERTIDE SLIM е бавно потъващ морски воблер с голям размер и с аеродинамично издължено тяло, което позволява достигането на големи дистанции на замятане, когато е необходимо. Воблерът е идеален за водене с бавно и бързо темпо, като се правят паузи на всеки пет - шест метра. Дава добри резул..
18.50лв.
Без данък:18.50лв.
Марка: Rapture Модел: Supertide LD
Не се случва често да намерите примамка, която да съчетава в себе си толкова аеродинамична форма, перфектна плавателност и отличен полет. Може да сте сигурни, че ще заметнете вашата Super Tide LD (LD - далечна дистанция) на над километър. Средно бързото водене кара примамката да криволичи, което при..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Марка: Rapture Модел: Magneto
Отличен за риболов на морски хищници като баракуда, лаврак и лефер. Притежава издължено аеродинамично тяло, в което са вградени специални тежести, позволяващи замятане на големи дистанции. Воблерът е снабден с висококачествени корозоустойчиви тройни VMC куки. Всички компоненти са устойчиви на солена..
17.00лв.
Без данък:17.00лв.
Марка: Rapture Модел: Corsaro
Rapture CORSARO е изключително ефективен морски попер, отличен за риболов на средни и големи хищни риби преследващи плячката си в повърхностните водни слоеве. Поперът е конструиран от високотехнологични материали, за да се гарантира максимална надеждност и издържливост по време на екстремния улов на..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Марка: Rapture Модел: Yankee POP
Воблер Rapture Yankee Pop 105 - атрактивен и много резултатен морски попер на отлична цена за възможностите си! Материалът и окраските са на забележително високо ниво, но най-важното е, че привлича големи лефери по гърцкото крайбрежие и е идеална примамка за риболов през ранна пролет. Единствен..
16.00лв.
Без данък:16.00лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)