Избери от менюто
Вашата кошница

Game Laboratorio

Марка: Game Laboratorio Модел: Aguglia Cuda
Aguglia Cuda е уникална примамка изработена от ABS, подобно на примамките от вида jerk. В моделът е комбинирана живата игра на меките примамки тип игла с движението на твърдите такива. Опашката на модела е изработена от пяна, която в движение придава уникална турболенция и продуцира малки балончета ..
50.70лв.
Без данък:50.70лв.
Марка: Game Laboratorio Модел: Evo Floating
С размери 21.5cm 30.6gr. Aguglia Evo уникална примамка имитираща морска игла. Моделът е изработена от ABS материал, подобно на примамките от вида jerk. Aguglia Evo е екипирана с подвижни тежести отвътре, които гарантират добър контрол при замятане и прецизна игра. Реалистичната форма на морска игла ..
47.70лв.
Без данък:47.70лв.
Марка: Game Laboratorio Модел: Evo Sinking
С размери 21.5cm и 45gr. Aguglia Evo уникална примамка имитираща морска игла. Моделът е изработена от ABS материал, подобно на примамките от вида jerk. Aguglia Evo е екипирана с подвижни тежести отвътре, които гарантират добър контрол при замятане и прецизна игра. Реалистичната форма на морска игла ..
47.70лв.
Без данък:47.70лв.
Марка: Game Laboratorio Модел: Corsaro
Моделът Corsaro е примамка с иновативен профил и ъгли, хибрид между minnow и mini crankbait. Моделът притежава спосбността да излъчва много отчетливи отблясъци, също така гарантира отлична дистанция при замятане и е атрактивен за атака дори от най-предпазливите риби. Corsaro имитира малките фуражни ..
16.20лв.
Без данък:16.20лв.
Марка: Game Laboratorio Модел: Serra Cuda
 С размери 17.5cm и 34gr. Serra CUDA е революционен модел, който съчетава най-доброто от твърдите long jerk с живата игра на меките примамки. Опашката на модела е изработена от пяна и в движение и придава уникална турболенция към играта на твърдия jerk, а в момента на сприране тя продължава да ..
41.70лв.
Без данък:41.70лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)