Избери от менюто
Вашата кошница

Trabucco

Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO T-FORCE XPS POWER PLUS 50m, монофилно влакно
T-FORCE XPS POWER PLUS е ново последно поколение монофилни влакна за поводи, които притежават изключителна здравина и мекота. Влакното е прозрачно на цвят и е напълно невидимо във водата. Притежава висока абразивоустойчивост, устойчивост на възел и опън, и е без памет. Предлага се в т..
9.00лв.
Без данък:9.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO ACHAB XP BOAT 150gr. въдица за риболов от лодка
Серия спининг въдици за риболов от лодка подходящи за различни риболовни ситуации както в солена, така и в сладка вода. Achab XP Boat е отлична пръчка за риболов от лодка, крайбрежен риболов на дъно, а също така за леко повърхностно тролене. Притежава прогресивна акция, отличен строй и мощност благо..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO ACHAB XP BOAT 200gr.въдица за риболов от лодка
Мощна спининг въдица от новата серия на Trabucco ACHAB, предназначена за риболов от лодка, крайбрежен риболов на дъно, а също така за леко повърхностно тролене. Въдицата притежава прогресивна акция, отличен строй и мощност благодарение на използването на материала HVE (високоефективни епоксидни влак..
53.00лв.
Без данък:53.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO FLARE NRG MATCH 60gr. 4.20m.4.50m., телемач въдица
Перфектна телемач въдица на Trabucco изработена от високомодулен SHRM карбон, подсилен с допълнителна карбонова оплетка. FLARE NRG-MATCH е с прогресивно параболично действие и отлична акция до 60 грама. Въдицата е здрава, надеждна и прецизна, с чувствителен връх. Окомплектована е с противохлъзгаща д..
115.00лв.
Без данък:115.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO VENOM RS T-MATCH 50gr.3.60m.- 3.90m., телемач въдица
Новата серия телемач въдици на Trabucco VENOM RS T-MATCH е с прогресивна акция и бързо действие. Въдицата е с отлична акция до 50 грама. Бланките са изработени от високомодулен SHMR карбон и са изключително здрави и стабилни. Телемач въдицата е окомплектована с коркова дръжка, висококачествени S-Sic..
78.00лв.
Без данък:78.00лв.
Макара TRABUCCO ACHAB SW Макара TRABUCCO ACHAB SW
Нов продукт
Марка: Trabucco Модел: ACHAB SW
ACHAB SW е отлична макара за лек дънен риболов, лек сърф и класически тежък дънен риболов в сладка или солена вода. Макарата е практически готова веднага за употреба, тъй като предварително е шпулирана с монофилно влакно от серията Max Plus, което е с флуоресцентен син цвят за по-добра видимост. Въп..
31.00лв.
Без данък:31.00лв.
Макара TRABUCCO BLAZE XT FD 1000 Макара TRABUCCO BLAZE XT FD 1000
Нов продукт Изчерпана наличност
Марка: Trabucco Модел: Blaze xt fd 1000
BLAZE XT FD е нова макара на Trabucco с графитно тяло и стилен дизайн. Снабдена е с 5+1 Long Life лагери. Макарата е конструирана по най-новите технологии с висококачествени материали. Притежава алуминиева дръжка с мека ергономична ръкохватка. Предлага се с основна алуминиева и допълнителна графитна..
73.00лв.
Без данък:73.00лв.
Марка: Trabucco Модел: SW2500
KRIUS SW е отлично балансирана и прецизна морска макара с 6 двойно защитени лагери от неръждаема стомана + 1 еднопосочен ролков лагер от неръждаема стомана. Основният вал и главната предавка на макарата също са направени от неръждаема стомана. Тялото е много здраво и устойчиво на големи натоварвания..
170.00лв.
Без данък:170.00лв.
Макара TRABUCCO VEKTOR FD Макара TRABUCCO VEKTOR FD
Нов продукт
Марка: Trabucco Модел: VEKTOR FD
TRABUCCO VEKTOR FD 4000 лека и компактна макара, идеална за стартиращите любители на риболова, които искат да се снабдят с просто, ефективно и дълготрайно оборудване, без да инвестират много. Макарата VEKTOR FD е готова веднага за употреба, тъй като предварително е шпулирана с монофилно влакно от се..
31.00лв.
Без данък:31.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO T-FORCE COMPETITION PRO 25m, монофилно влакно
T-FORCE COMPETITION PRO е отлично монофилно влакно за поводи, което е с много добри показатели за здравина, издържливост и трайност. Влакното е напълно безцветно и невидимо във водата, независимо от степента й на прозрачност. Шпулирането върху ролките е осъществено по нова японска технолог..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Марка: Trabucco Модел: MAX PLUS ALLROUND 150m
Max Plus Allround е монофилно влакно на Trabucco, което е с отлични показатели за своя клас. Влакното притежава висока устойчивост на абразия и ниска памет. Успешно се прилага както за навиване на макара, така и за направата на монтажи. Възлите са максимално здрави и устойчиви на големи натоварвания..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO S-FORCE LONG CAST SALT WATER 150m, монофилно влакно
S-FORCE LONG CAST  е монофилно влакно с отлични показатели за здравина и надеждност. Влакното е създадено за риболов в солена вода и има жълт флуоресцентен цвят, който е напълно невидим във водата. Long Cast е влакно, което няма памет и не се се мачка, усуква и заплита по време на риболов. Има ..
11.00лв.
Без данък:11.00лв.
Показани 1 от 12 | 26 (3 Страници)