Избери от менюто
Вашата кошница

Мач въдици

Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO FLARE NRG MATCH 60gr. 4.20m.4.50m., телемач въдица
Перфектна телемач въдица на Trabucco изработена от високомодулен SHRM карбон, подсилен с допълнителна карбонова оплетка. FLARE NRG-MATCH е с прогресивно параболично действие и отлична акция до 60 грама. Въдицата е здрава, надеждна и прецизна, с чувствителен връх. Окомплектована е с противохлъзгаща д..
115.00лв.
Без данък:115.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO VENOM RS T-MATCH 50gr.3.60m.- 3.90m., телемач въдица
Новата серия телемач въдици на Trabucco VENOM RS T-MATCH е с прогресивна акция и бързо действие. Въдицата е с отлична акция до 50 грама. Бланките са изработени от високомодулен SHMR карбон и са изключително здрави и стабилни. Телемач въдицата е окомплектована с коркова дръжка, висококачествени S-Sic..
78.00лв.
Без данък:78.00лв.
Марка: Delphin Модел: Xenox 6M
Първият сегмент от болонезе въдиците е представен от серията XENOX. Въдици за улов на плувка, с дължина от 4, 5 и 6 метра са значими, заради тяхната лекота, перфектна устойчивост и изключително съотношение цена-качество. Риболовът на плувка става все по-модерен, тъй като той е наистина ефективен, а ..
117.00лв.
Без данък:117.00лв.
Марка: FL Модел: Fighter River Strong
Лека, много стегната и здрава пръчка, предназначена за традиционен риболов на плувка на река на по-къса дистанция. Изработена от висок клас японски карбон. Пръчката е окомплектована с първокласни водачи – по един на всяка от четирите секции плюс два плаващи на върха. Този модел е с характерен полупа..
46.00лв.
Без данък:46.00лв.
Марка: Sea Eagle Модел: Foros 5m
Телескоп с водачи FOROS изработен от карбон композит. Въдицата е лека и балансирана, притежава тънка бланка и стегнат строй. Олекотени SIC водачи и макародържач. Подходяща за риболов на плувка...
37.49лв.
Без данък:37.49лв.
Марка: FL Модел: LG Light
FL Ultra Bolo LG Light – Болонеза изработена от висококачествен карбон.Оборудвана с качествен макародържач и SIC водачи с дълги крачета.Твърд строй, подходяща за река и езеро...
56.00лв.
Без данък:56.00лв.
Марка: FL Модел: Ultra Team
Тези болонези FL са произведени чрез използването на най-високо качествените материали и най-иновативните дизайн и технологий, които позволяват на риболовците да имат въдици от последно поколение, с най-добри качества. Има малък диаметър на бланките, впечатляващо лека за твърдия си строй и с прекрас..
87.00лв.
Без данък:87.00лв.
Марка: FL Модел: Ice Classic 4m
Телемач FL ICE CLASSIC 4.00м Телемач конструиран от високо-модулен японски карбон,с качествени водачи и макародържач , с уникален дизайн и параметри.Въдицата е със стегнат и бърз строй ,тънка бланка ,много лек ,и с отличен контрол при вадене дори на едри риби .Подходящ за реки ,язовири и за морски ..
82.00лв.
Без данък:82.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO PULSE TELEMATCH 80gr. 4m., телемач въдица
Телемач въдица на Trabucco с перфектен баланс и отличен строй. Конструирана е от S.H.M.R. карбон. Снабдена е с елегантна дръжка от корк, с функционални EVA вложки и висококачествени S-Sic водачи, които позволяват употребата на плетени влакна.Характеристики:Дължина: 4 м.Тр. дължина: 135 см.Акция: 10-..
75.00лв.
Без данък:75.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)