Избери от менюто
Вашата кошница

Въдици

Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO FLARE NRG MATCH 60gr. 4.20m.4.50m., телемач въдица
Перфектна телемач въдица на Trabucco изработена от високомодулен SHRM карбон, подсилен с допълнителна карбонова оплетка. FLARE NRG-MATCH е с прогресивно параболично действие и отлична акция до 60 грама. Въдицата е здрава, надеждна и прецизна, с чувствителен връх. Окомплектована е с противохлъзгаща д..
115.00лв.
Без данък:115.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO VENOM RS T-MATCH 50gr.3.60m.- 3.90m., телемач въдица
Новата серия телемач въдици на Trabucco VENOM RS T-MATCH е с прогресивна акция и бързо действие. Въдицата е с отлична акция до 50 грама. Бланките са изработени от високомодулен SHMR карбон и са изключително здрави и стабилни. Телемач въдицата е окомплектована с коркова дръжка, висококачествени S-Sic..
78.00лв.
Без данък:78.00лв.
Марка: Delphin Модел: Xenox 6M
Първият сегмент от болонезе въдиците е представен от серията XENOX. Въдици за улов на плувка, с дължина от 4, 5 и 6 метра са значими, заради тяхната лекота, перфектна устойчивост и изключително съотношение цена-качество. Риболовът на плувка става все по-модерен, тъй като той е наистина ефективен, а ..
117.00лв.
Без данък:117.00лв.
Марка: FL Модел: Fighter River Strong
Лека, много стегната и здрава пръчка, предназначена за традиционен риболов на плувка на река на по-къса дистанция. Изработена от висок клас японски карбон. Пръчката е окомплектована с първокласни водачи – по един на всяка от четирите секции плюс два плаващи на върха. Този модел е с характерен полупа..
46.00лв.
Без данък:46.00лв.
Марка: Sea Eagle Модел: Foros 5m
Телескоп с водачи FOROS изработен от карбон композит. Въдицата е лека и балансирана, притежава тънка бланка и стегнат строй. Олекотени SIC водачи и макародържач. Подходяща за риболов на плувка...
37.49лв.
Без данък:37.49лв.
Марка: FL Модел: LG Light
FL Ultra Bolo LG Light – Болонеза изработена от висококачествен карбон.Оборудвана с качествен макародържач и SIC водачи с дълги крачета.Твърд строй, подходяща за река и езеро...
56.00лв.
Без данък:56.00лв.
Марка: FL Модел: Ultra Team
Тези болонези FL са произведени чрез използването на най-високо качествените материали и най-иновативните дизайн и технологий, които позволяват на риболовците да имат въдици от последно поколение, с най-добри качества. Има малък диаметър на бланките, впечатляващо лека за твърдия си строй и с прекрас..
87.00лв.
Без данък:87.00лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Delphin IMPALA Feeder
Възродената серия на въдици Impala сега се предлага и като въдица за фидерен риболов! Пръчката може да се опише като тънка и много бърза с перфектно действие. Въдицата ще ви позволи да се борите с огромна наслада с всяка риба. Пръчката се предлага в елегантен матово кафяв дизайн с медни елементи, ко..
154.00лв.
Без данък:154.00лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Delphin MAGMA M3 Light & Medium & Heavy
Гамата Delphin MAGMA М3, предлагана в цвят бордо, е третият наследник на най-успешната серия фидерни въдици на Delphin. Опитахме се да запазим всички функции, които правят тези въдици едни от най-продаваните, но добавихме и нещо съвсем ново, за да повишим още повече нивото на качество, надеждност и ..
152.00лв.
Без данък:152.00лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Delphin MAGMA M3 Method feeder
Гамата Delphin MAGMA М3, предлагана в цвят бордо, е третият наследник на най-успешната серия фидер въдици на Delphin. Опитахме се да запазим всички функции, които правят тези въдици едни от най-продаваните, но добавихме и нещо съвсем ново, за да повишим още повече нивото на качество, надеждност и на..
166.00лв.
Без данък:166.00лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Delphin Opium black feeder + 3 tips
OPIUM е името дадено на серията от луксозни пръчки на Delphin. OPIUM Black Feeder не е изключение. Тя е изключително тънка пръчка за фидер риболов, изградена от модул от 30Т карбон. Благодарение на нейната направа, тя има изцяло параболично действие, което ви позволява ..
154.00лв.
Без данък:154.00лв.
Марка: Delphin Модел: Въдица Delphin OPIUM Feeder V2 CORK
Втората и подобрена версия на фидер въдиците OPIUM, които завладява сърцата на всички любители на мекия връх за изключително кратко време. Много тънка, но здрава въдица, от категорията Light, се базира на 30T карбон, която, въпреки че е тънка, е достатъчно силна, за да се справи с по-големи риби, до..
149.00лв.
Без данък:149.00лв.
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)