Избери от менюто
Вашата кошница

Влакно за мач

Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO T-FORCE XPS POWER PLUS 50m, монофилно влакно
T-FORCE XPS POWER PLUS е ново последно поколение монофилни влакна за поводи, които притежават изключителна здравина и мекота. Влакното е прозрачно на цвят и е напълно невидимо във водата. Притежава висока абразивоустойчивост, устойчивост на възел и опън, и е без памет. Предлага се в т..
9.00лв.
Без данък:9.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO T-FORCE COMPETITION PRO 25m, монофилно влакно
T-FORCE COMPETITION PRO е отлично монофилно влакно за поводи, което е с много добри показатели за здравина, издържливост и трайност. Влакното е напълно безцветно и невидимо във водата, независимо от степента й на прозрачност. Шпулирането върху ролките е осъществено по нова японска технолог..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO S-FORCE MATCH SINKING 150m, монофилно влакно
S-FORCE MATCH SINKING е монофилно влакно предназначено за мачов риболов. Влакното е с отлична здравина и с голяма трайност. Перфектните потъващи свойства в комбинация с тоталната липса на памет правят влакното предпочитано и търсено от любителите на мач риболова. Многослойната структура и силиконово..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO S-FORCE SINKING 150m, монофилно влакно
Отлично бързо потъващо монофилно влакно с невероятно здрава структура и голяма трайност. Липсата на "памет" позволява многократно развиване и намотаване на кордата върху шпулата на макарата, без това да предизвиква различни механични дефекти като мачкане или къдрене, както и се елиминират така нежел..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO T-FORCE XPS MATCH SINKING 150m, монофилно влакно
T-FORCE XPS MATCH SINKING е бързо потъващо влакно специализирано за мач и фидер риболов. Притежава покритие, осигуряващо висока абразивоустойчивост и тотална липса на памет. Влакното е с отлични показатели за мекота, здравина и износоустойчивост. Шпулирането на влакно върху ролките е осъществен..
11.00лв.
Без данък:11.00лв.
Монофилно влакно TRABUCCO T-FORCE XPS SINKING PLUS 150m
Нов продукт
Марка: Trabucco Модел: XPS Sinking plus
Ново японско монофилно влакно на Trabucco, специализирано за фидер и мач риболов. Влакното е бързо потъващо, разработено с многослойна структура с високоустойчиво ядро "PLUS", позволяващо много висока устойчивост на износване и абразия. T-FORCE XPS SINKING PLUS е създадено в резултат на задълбочени ..
13.00лв.
Без данък:13.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO T-FORCE XPS SOFT FEEL 150m, монофилно влакно
T-FORCE XPS SOFT FEEL е монофилно влакно от висок клас, с изключителна издържливост, здравина и липса на памет. Притежава специално покритие, напълно водонепромокаемо, осигуряващо висока устойчивост на абразия. Влакното е невероятно еластично и меко, подходящо както за сладководни, така и за солени ..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO T-FORCE COMPETITION PRO 50m, монофилно влакно
Перфектно монофилно влакно за поводи от серията на Trabucco T-FORCE, което е с много добри показатели за здравина, издържливост и трайност. Влакното е напълно безцветно и невидимо във водата, независимо от степента й на прозрачност. Шпулирането върху ролките е осъществено по нова японска т..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO T-FORCE XPS MATCH STRONG 50m,монофилно влакно
Висококачествено монофилно влакно на Trabucco от висок клас с много добри характеристики като издържливост, здравина и мекота. T-FORCE XPS MATCH STRONG притежава покритие, осигуряващо висока устойчивост на абразия и тотална липса на памет. Влакното е прозрачно, подходящо както за сладководни, така и..
9.00лв.
Без данък:9.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO MAX PLUS BOLO 150m, монофилно влакно
MAX PLUS BOLO е отлично монофилно влакно с много добри показатели за здравина и надеждност. Влакното е с висока абразивоустойчивост и е лишено от памет. Успешно се прилага както за навиване на макара, така и за направа на монтажи. Възлите са максимално здрави и устойчиви на големи натоварвания, при ..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Марка: Trabucco Модел: MAX PLUS SINKING 150m
Max Plus Sinking е бързо потъващо монофилно влакно на Trabucco, което е с висока устойчивост на абразия и ниска памет. Притежава много добра устойчивост на възел и на големи натоварвания. Trabucco Max Plus Sinking е със светлокафяв цвят и се предлага на шпули по 150 метра в специална опаковка, която..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)