Избери от менюто
Вашата кошница

Основни влакна

Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO T-FORCE XPS POWER PLUS 50m, монофилно влакно
T-FORCE XPS POWER PLUS е ново последно поколение монофилни влакна за поводи, които притежават изключителна здравина и мекота. Влакното е прозрачно на цвят и е напълно невидимо във водата. Притежава висока абразивоустойчивост, устойчивост на възел и опън, и е без памет. Предлага се в т..
9.00лв.
Без данък:9.00лв.
Марка: Gardner Модел: GARDNER Power Gum
Изключително универсален продукт.Предлага се в три размера 7lb = 0.50mm , 11lb = 0.70mm , 22lb = 1.0mm.На шпули по 5м, цвят - прозрачен...
11.00лв.
Без данък:11.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO T-FORCE COMPETITION PRO 25m, монофилно влакно
T-FORCE COMPETITION PRO е отлично монофилно влакно за поводи, което е с много добри показатели за здравина, издържливост и трайност. Влакното е напълно безцветно и невидимо във водата, независимо от степента й на прозрачност. Шпулирането върху ролките е осъществено по нова японска технолог..
5.00лв.
Без данък:5.00лв.
Марка: Delphin Модел: Монофилно влакно Delphin KYOTO green
Kyoto е сред влакната на Delphin от най-висок клас, които се произвеждат в Япония. Благодарение на изключителната си устойчивост на триене и нулевото разтягане, това влакно е благословия за всички, които ловят риба в най-трудните терени, когато трябва да реагирате незабавно, дори и при най-лекото др..
4.20лв. 6.00лв.
Без данък:4.20лв.
Марка: Delphin Модел: Монофилно влакно FIN Method FEED 150m/fluo yellow
С FIN, Вие получавате продукт от премиум марка, изработен от CPA 6.6. Молекулната структура на повърхността на влакното е минимализирана по време на производствения процес, за да се елиминира неговата поглъщателна способност. Тази характеристика е особено важна, когато използвате тънки влакна при ме..
4.20лв. 6.00лв.
Без данък:4.20лв.
Марка: Delphin Модел: Монофилно влакно FIN Method FEED 150m/grey
С FIN, Вие получавате продукт от премиум марка, изработен от CPA 6.6. Молекулната структура на повърхността на влакното е минимализирана по време на производствения процес, за да се елиминира неговата поглъщателна способност. Тази характеристика е особено важна, когато използвате тънки влакна при ме..
3.92лв. 5.60лв.
Без данък:3.92лв.
Марка: Trabucco Модел: MAX PLUS ALLROUND 150m
Max Plus Allround е монофилно влакно на Trabucco, което е с отлични показатели за своя клас. Влакното притежава висока устойчивост на абразия и ниска памет. Успешно се прилага както за навиване на макара, така и за направата на монтажи. Възлите са максимално здрави и устойчиви на големи натоварвания..
6.50лв.
Без данък:6.50лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO S-FORCE MATCH SINKING 150m, монофилно влакно
S-FORCE MATCH SINKING е монофилно влакно предназначено за мачов риболов. Влакното е с отлична здравина и с голяма трайност. Перфектните потъващи свойства в комбинация с тоталната липса на памет правят влакното предпочитано и търсено от любителите на мач риболова. Многослойната структура и силиконово..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO S-FORCE SINKING 150m, монофилно влакно
Отлично бързо потъващо монофилно влакно с невероятно здрава структура и голяма трайност. Липсата на "памет" позволява многократно развиване и намотаване на кордата върху шпулата на макарата, без това да предизвиква различни механични дефекти като мачкане или къдрене, както и се елиминират така нежел..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO SUPER ELITE T1 CAMO CAST 150m, монофилно влакно
SUPER ELITE - НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ВЛАКНАСерия висококачествени монофилни влакна с перфектна здравина и издържливост. Силиконовата структура осигурява отлична гъвкавост, мекота и абразивна устойчивост на влакното. Super Elite е влакно, специално създадено за риболов на голяма дистанция и за случаите, в ..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO T-FORCE XPS MATCH SINKING 150m, монофилно влакно
T-FORCE XPS MATCH SINKING е бързо потъващо влакно специализирано за мач и фидер риболов. Притежава покритие, осигуряващо висока абразивоустойчивост и тотална липса на памет. Влакното е с отлични показатели за мекота, здравина и износоустойчивост. Шпулирането на влакно върху ролките е осъществен..
11.00лв.
Без данък:11.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO T-FORCE XPS METHOD FEEDER 150m., монофилно влакно
T-FORCE XPS METHOD FEEDER е отлично монофилно влакно за фидер риболов, което е невероятно ефективно и дава различни възможности на приложение. Влакното е потъващо, за да се постигне за максимално кратко време оптимално изравняване между върха на въдицата и фидер хранилката, и да се сведе до минимум ..
13.00лв.
Без данък:13.00лв.
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)