Избери от менюто
Вашата кошница

Аксесоари

Антиусукваща тръба Delphin /3 броя
Нов продукт
Марка: Delphin Модел: Feeder
Фидерната тръбичка е изработена от прозрачно ПВЦ. Механизмът за фиксиране на фидера е застопорен чрез твърдо шарнирно съединение с голям метален водач, който е уплътнен директно в пластмасата, така че не трябва да се притеснявате за счупване или скъсване дори на по-тежки фидери по време на замятане...
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Марка: Delphin Модел: Антиусукваща тръба Delphin SPRING 5 бр
Фидер тръбичките SPRING са изработени от омекотена пластмаса, която се отличава с изключителната си гъвкавост, както и със своята коравина. Благодарение на този материал, те могат да бъдат използвани дори и в най-студеното време, без да бъдат повредени. Фидерът се монтира чрез използването на шарнир..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Марка: Delphin Модел: Бърза връзка с антиусукващо Delphin FDR Quick
Комплектът Delphin FDR QUICK включва 5 броя клипсове с шарнир и 5 броя антиусукващи конуса. Това малко бижу със сигурност е познато на шаранджийте, но в по-голям размер. Предлагаме ви мини-версията, подходяща за приготвянето и сигурното свързване на фидерни компоненти, без опасност от заплитане. В п..
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Марка: Delphin Модел: Вирбел за подвижна плувка - BN
Вирбел с карабина за подвижна плувка или подвижен монтаж. Предотвратява усукването на плувката...
4.20лв.
Без данък:4.20лв.
Вързани куки Delphin FLR Sting / 6бр Вързани куки Delphin FLR Sting / 6бр
Нов продукт
Марка: Delphin Модел: FLR STING
Фидерен монтаж Delphin FLR STING изработен от флуоровъглерод и завършен с игла за стръв. Тези монтажи са изключително практични, като позволяват на рибарите да ги използват незабавно или да извършат бърза смяна, без да губят време. Монтажът е оборудван с качествена рибарска кука chinu.Технически пар..
5.60лв.
Без данък:5.60лв.
Вързани куки Delphin Proxi 8 Loop / 6pcs Вързани куки Delphin Proxi 8 Loop / 6pcs
Нов продукт
Марка: Delphin Модел: Proxi LOOP
Фидерен монтаж Delphin Proxi 8 LOOP, изработен от Proxi 8 плетено влакно, и завършващ с възел за стръв. Тези монтажи са изключително практични, като позволяват на рибарите да ги използват незабавно или да извършат бърза смяна, без да губят време. Монтажът е оборудван с качествена рибарска кука chinu..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Вързани куки Delphin Proxi 8 Quickstop / 6бр Вързани куки Delphin Proxi 8 Quickstop / 6бр
Нов продукт
Марка: Delphin Модел: Proxi Quickstop
Фидерен монтаж Delphin Proxi 8 QUICKSTOP, изработен от Proxi 8 плетено влакно, и завършващ със стопер за стръв. Тези монтажи са изключително практични, като позволяват на рибарите да ги използват незабавно или да извършат бърза смяна, без да губят време. Монтажът е оборудван с качествена рибарска ку..
6.60лв.
Без данък:6.60лв.
Вързани куки Delphin Proxi 8 Sting / 6бр Вързани куки Delphin Proxi 8 Sting / 6бр
Нов продукт
Марка: Delphin Модел: Proxi STING
Фидерен монтаж Delphin Proxi 8 STING, изработен от Proxi 8 плетено влакно, и завършващ с жило за стръв. Тези монтажи са изключително практични, като позволяват на рибарите да ги използват незабавно или да извършат бърза смяна, без да губят време. Монтажът е оборудван с качествена рибарска кука chin..
6.60лв.
Без данък:6.60лв.
Марка: Delphin Модел: Гумен стопер
Фин гумен стопер за вашите монтажи...
2.10лв.
Без данък:2.10лв.
Метод фидер комплект Delphin MAGMA MTD
Нов продукт
Марка: Delphin Модел: Magna MTD
Комплект от най-често използваните фидери за успешен риболов с този метод. Комплектът се състои от 2 фидера с еднакво тегло (20g, 30g, 40g, 50g) (5.5x3x1.5cm).  Всичко това е изработено в атрактивен дизайн, вдъхновен от серията легендарни пръчки MAGMA. Фидерите са в тъмнокафяв цвят, напръскани ..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Марка: Madix Модел: За брикети
Уникална по рода си хранилка за метод фидер. Разработена за да работи с брикетирана захранка. Този метод на риболов да дава високи резултати, понеже пресовката започва да работи на 10-тата минута, но не се разпада веднага, което събира рибите, но не ги храни. Това спомага за задържането за по-д..
4.50лв.
Без данък:4.50лв.
Марка: Delphin Модел: Монтаж за плувка Delphin
Delphin FLOATS могат да се използват за риболов на плувка. Ако трябва да извършите бърз и ефективен монтаж на „английска плувка“, използвайте тази система. Тя е незаменим помощник, когато сте на „дънен“ риболов. Монтажът има 2 гумени перки, които стърчат от него. В тях, ние поставяме пластмасова сис..
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Показани 1 от 12 | 23 (2 Страници)