Избери от менюто
Вашата кошница

Фидер и мач

Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO T-FORCE XPS POWER PLUS 50m, монофилно влакно
T-FORCE XPS POWER PLUS е ново последно поколение монофилни влакна за поводи, които притежават изключителна здравина и мекота. Влакното е прозрачно на цвят и е напълно невидимо във водата. Притежава висока абразивоустойчивост, устойчивост на възел и опън, и е без памет. Предлага се в т..
9.00лв.
Без данък:9.00лв.
Марка: Gardner Модел: GARDNER Power Gum
Изключително универсален продукт.Предлага се в три размера 7lb = 0.50mm , 11lb = 0.70mm , 22lb = 1.0mm.На шпули по 5м, цвят - прозрачен...
11.00лв.
Без данък:11.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO FLARE NRG MATCH 60gr. 4.20m.4.50m., телемач въдица
Перфектна телемач въдица на Trabucco изработена от високомодулен SHRM карбон, подсилен с допълнителна карбонова оплетка. FLARE NRG-MATCH е с прогресивно параболично действие и отлична акция до 60 грама. Въдицата е здрава, надеждна и прецизна, с чувствителен връх. Окомплектована е с противохлъзгаща д..
115.00лв.
Без данък:115.00лв.
Марка: Trabucco Модел: TRABUCCO VENOM RS T-MATCH 50gr.3.60m.- 3.90m., телемач въдица
Новата серия телемач въдици на Trabucco VENOM RS T-MATCH е с прогресивна акция и бързо действие. Въдицата е с отлична акция до 50 грама. Бланките са изработени от високомодулен SHMR карбон и са изключително здрави и стабилни. Телемач въдицата е окомплектована с коркова дръжка, висококачествени S-Sic..
78.00лв.
Без данък:78.00лв.
Антиусукваща тръба Delphin /3 броя
Нов продукт
Марка: Delphin Модел: Feeder
Фидерната тръбичка е изработена от прозрачно ПВЦ. Механизмът за фиксиране на фидера е застопорен чрез твърдо шарнирно съединение с голям метален водач, който е уплътнен директно в пластмасата, така че не трябва да се притеснявате за счупване или скъсване дори на по-тежки фидери по време на замятане...
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Марка: Delphin Модел: Антиусукваща тръба Delphin SPRING 5 бр
Фидер тръбичките SPRING са изработени от омекотена пластмаса, която се отличава с изключителната си гъвкавост, както и със своята коравина. Благодарение на този материал, те могат да бъдат използвани дори и в най-студеното време, без да бъдат повредени. Фидерът се монтира чрез използването на шарнир..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Марка: Delphin Модел: Xenox 6M
Първият сегмент от болонезе въдиците е представен от серията XENOX. Въдици за улов на плувка, с дължина от 4, 5 и 6 метра са значими, заради тяхната лекота, перфектна устойчивост и изключително съотношение цена-качество. Риболовът на плувка става все по-модерен, тъй като той е наистина ефективен, а ..
117.00лв.
Без данък:117.00лв.
Марка: FL Модел: Fighter River Strong
Лека, много стегната и здрава пръчка, предназначена за традиционен риболов на плувка на река на по-къса дистанция. Изработена от висок клас японски карбон. Пръчката е окомплектована с първокласни водачи – по един на всяка от четирите секции плюс два плаващи на върха. Този модел е с характерен полупа..
46.00лв.
Без данък:46.00лв.
Марка: Sea Eagle Модел: Foros 5m
Телескоп с водачи FOROS изработен от карбон композит. Въдицата е лека и балансирана, притежава тънка бланка и стегнат строй. Олекотени SIC водачи и макародържач. Подходяща за риболов на плувка...
37.49лв.
Без данък:37.49лв.
Марка: FL Модел: LG Light
FL Ultra Bolo LG Light – Болонеза изработена от висококачествен карбон.Оборудвана с качествен макародържач и SIC водачи с дълги крачета.Твърд строй, подходяща за река и езеро...
56.00лв.
Без данък:56.00лв.
Марка: FL Модел: Ultra Team
Тези болонези FL са произведени чрез използването на най-високо качествените материали и най-иновативните дизайн и технологий, които позволяват на риболовците да имат въдици от последно поколение, с най-добри качества. Има малък диаметър на бланките, впечатляващо лека за твърдия си строй и с прекрас..
87.00лв.
Без данък:87.00лв.
Марка: Delphin Модел: Бърза връзка с антиусукващо Delphin FDR Quick
Комплектът Delphin FDR QUICK включва 5 броя клипсове с шарнир и 5 броя антиусукващи конуса. Това малко бижу със сигурност е познато на шаранджийте, но в по-голям размер. Предлагаме ви мини-версията, подходяща за приготвянето и сигурното свързване на фидерни компоненти, без опасност от заплитане. В п..
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Показани 1 от 12 | 93 (8 Страници)