Избери от менюто
Вашата кошница

Gardner

Марка: Gardner Модел: Gardner Contenintal Mugga - ръчно заточени куки
Супер силната кука Continental Mugga е индивидуално усъвършенствана от водещия в Англия експерт за заточване на куки Джейсън Хейуърд от Specialist Sharpened Hooks.Преоформената / усъвършенствана кука на всяка от тези специално заострени куки Continental Mugga оптимизира сглобката и ефективността на ..
19.98лв.
Без данък:19.98лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Covert C-lok Flexi Ring Swivels
Вирбел за монтаж тип 360 с халка.Черно покритие против отблясъци и същевременно намалява видимостта във вода.По 10бр. в пакет..
9.60лв.
Без данък:9.60лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Covert C-lok Swivels
Вирбел за монтаж тип "360".Черно покритие против отблясъци и същевременно намалява видимостта във вода.По 10бр в пакет...
8.40лв.
Без данък:8.40лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Covert Flexi Hook Swivels
Вирбели за монтаж на стеблото на куката.С ринг за по-добра презентация на стръвта.Черно покритие против отблясъци и същевременно намалява видимостта във вода.По 10бр в пакет...
5.60лв.
Без данък:5.60лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Disruption - Повод
Камуфлажен повод, гарантиращ 100% незабележимост от хранещите се шарани.Чрез поставянето на цветни сегменти по дължината на поводa се постига уникално и безпроблемно прикритие върху всеки тип дънeр.100% Dyneema с неутрална плаваемост на вътрешното ядро.Свалящо се, полу-твърдо покритие.Изключително е..
27.00лв.
Без данък:27.00лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Easi Clips - Бърза връзка
Клипс, бърз и лесен за употреба.Изключително здрав и надежден във всяка ситуация.Анти-Glare Черно покритие против отблясъци и същевременно намалява видимостта във вода.По 20бр в пакет...
9.60лв.
Без данък:9.60лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Fluoro Dissolving Foam - PVA
Бързо разтваряща се ЦВЕТНА PVA пяна с множество приложения, включително защита на куката от контакт с трева след кастинг, за предотвратяване заплитането при замятане на поводи с дълъг косъм, и т.н.Голям плик с плъзгач за многократно отваряне и затварянеСъдържа допълнително и кутийка събираща необход..
11.80лв.
Без данък:11.80лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Hook Aligners - Накрайник за кука
Това са идеалните накрайници за права кука.Размерът, дължината и ъгъла на накрайника е определен така, че да принуди куката да се обърне по-агресивно, когато куката със стръвта е в уста на шарана. Поради това монтажи, които включват Aligner Hook на куката ще реагират по-бързо и куката ще се забие по..
7.20лв.
Без данък:7.20лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Hydro Flo - Влакно
Hydro Flo - следващо поколение влакно кo-полимер монофил.Проектирано да се отличава във всички аспекти на изпълнението си.Поради бързото си потъване е подходящо за почти всички видове риболов - с ваглер, с фидер, също така за дънен и спинингов риболов.GT Nano Resin формула осигурява несравнима сила ..
16.80лв.
Без данък:16.80лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Kwik Lok Swivels Size 8, - Вирбел бърза връзка
Вирбел с накрайник за бързо сменяне на повода.Направен и съобразен да се използва с противооплитащите конуси и клипсовете за олово на GARDNER.Изключително здрав и надежден във всяка ситуация.По 10бр в пакет, размер 8..
8.40лв.
Без данък:8.40лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Latex Bait Bands - Ластичета за стръв
Ластичета за стръв.Предлагат се в три размера 3,2мм ; 4,8мм ; 6,4ммПо 100 бр в опаковка...
8.40лв.
Без данък:8.40лв.
Марка: Gardner Модел: Gardner Lead Clips - Клипс за олово
Клипс за олово направени от еластичен материал с цел да издържа голямото натоварване при замятане и лесно откопчаване при нужда.Снабден със специален гръб от вътрешната страна собразен с размера на вирбелите на GARDNER, така, че при натиск вирбела да се заключи в клипса.По 12 бр в опаковка.Предлагат..
8.40лв.
Без данък:8.40лв.
Показани 1 от 12 | 53 (5 Страници)