Избери от менюто
Вашата кошница

Sticky baits

Марка: Sticky baits Модел: Bloodworm Pop Ups
"Bloodworm" Привличат вниманието на рибата, чрез най-хранителните микроорганизми.- разполагат с повишени нива на атрактер12mm са чудесни за Zig-Rig и Snowman16mm са идеални за ултра популярната платформа и ще държат голяма кука за неопределено времеС аромат Bloodworm - червено червейче..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: Pop-up- Sticky Signature
Pop-up- Sticky Signature са тайната стръв на нашите рибари от много години с изключителни резултати в няколко страни. От тази година решихме за вас да ги намерите на рафтовете на магазините. Кутиите съдържат смесени цветове: розово, жълто и бяло. Наличните размери са: 12 мм, 14 мм и 16 мм...
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: Pop-up-Sticky The Krill
Pop-up-Sticky The Krill сега се произвеждат в персонализиран розов цвят. Отне ни много време, за да го усъвършенстваме; не е толкова ярко, че рибата може да се уплаши, но изключително интересно, за да привлече вниманието и. Тези pop-up предлагат голямо визуално предимство, когато функциите са тр..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: Buchu-Berry Pop-Ups
Тези ярко розови pop up-и включват специална комбинация от атрактори, които са били използвани в продължение на много, много години. Вярваме, че това е един от най-добрите pop-up boilies!Buchu-Berry е уникално етерично масло с вкусовата смес ст остър плодов аромат. Тази конкретна..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: Manilla White Pop Ups
"Manilla White" с флуоро цвят плуващи топчета, които ви предлагат голям визуален ефект.Привличат вниманието на рибата.- разполагат с повишени нива на атрактер12mm са чудесни за Zig-Rig и Snowman16mm са идеални за ултра популярната платформа и ще държат голяма кука за неопределено времеС аромат Manil..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: Signature Pop-Up Mixed
Поп-Ups Signature е съвкупност от два прахообразни плодови вкуса, предназначени да увеличат както незабавното, така и продължителното изтичане на аромат което означава, че ловите по-ефективно за много по-голям период от време.Характеризират се с микс от  измите,бледи цветовеДоставя се в 70g&nbs..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: The Krill Pink Pop Up
Krill Pink Ones се произвеждат в специален бледо розов цвят-  не толкова ярък, че рибата може да се уплаши, а просто точния нюанс, за да грабне вниманието им.- разполагат с повишени нива на атрактер, чрез който аромата изпъква12mm са чудесни за Zig-Rig и Snowman16mm са идеални за ултра популярн..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: The Krill White Pop Up
The Krill White" с флуоро цвят плуващи топчета, които ви предлагат голям визуален ефект.Привличат вниманието на рибата.- разполагат с повишени нива на атрактер12mm са чудесни за Zig-Rig и Snowman16mm са идеални за ултра популярната платформа и ще държат голяма кука за неопределено времеС аромат The ..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Sticky Bloodworm Wafters
Нов продукт
Марка: Sticky baits Модел: Bloodworm
Критично балансирани топчета с аромат Bloodworm..
16.66лв.
Без данък:16.66лв.
Марка: Sticky baits Модел: Pelete Sticks Bloodworm
Pelete Sticks Bloodworm  Пелетите от кървави червеи направиха революция в индустрията за стръв, използвана в риболова на шаран преди много години.  Sticky Baits лансира оригиналната формула на тези пелети. Много компании са се опитали да имитират пелетите на Sticky's Bloodworm, но без ..
13.70лв.
Без данък:13.70лв.
Марка: Sticky baits Модел: Sticky Krill Floater Hookers
Sticky Krill Floater Hookers - меки пелети за куки - могат да се използват с ластик или косъм – напоени с високо ниво на атрактивни крил Количество: 80гр..
7.82лв.
Без данък:7.82лв.
Марка: Sticky baits Модел: Bloodworm Active Mix
Bloodworm Active Mix Bloodworm е смес от протеинови и разтворими брашна, много пепоръчван  в партидите с дива вода, където искате бърза реакция от страна на шарана. Благодарение на най-качествените разтворими брашна, той може да се използва при производството на смеси от гранули (в съотноше..
13.70лв.
Без данък:13.70лв.
Показани 1 от 12 | 76 (7 Страници)