Избери от менюто
Вашата кошница

Rapala

Марка: Rapala Модел: BXS-12
Воблер, изработен от балса в комбинация със здраво кополимерно покритие за по-голяма издръжливост при силни атаки от рибата. Със своето изразително тяло от две части този модел воблери се предлага в разнообразни и атрактивни окраски, които са устойчиви на набезите на рибата. Отличава се със следните..
24.80лв.
Без данък:24.80лв.
Марка: Rapala Модел: CountDown
Модел:CD11B 11cm/16gr. 2.7m/3.9mМоделът винаги намира дебнещите риби - при всякакви условия и на всякаква дълбочина! Техниката за контролиране на дълбочината бе представена за първи път именно с тази примамка и до ден днешен е стандарт, по който всички други се равняват. Без значение дали хищниците ..
18.80лв.
Без данък:18.80лв.
Марка: Rapala Модел: RFJ04
Воблер Rapala Flat Jig - силните течения и дълбоките води са негова запазена марка и е направо невероятно колко добре се справя в тях. Разбира се, успехът му не е случаен, а е плод на комбинацията от специален плосък дизайн и това, че е с около 80% по-тежък от подобни дължини и видове примамки...
17.20лв.
Без данък:17.20лв.
Марка: Rapala Модел: Jointed J9
Леко уголемена вариация на уникалния Original Floater с акция на болна и изтощена рибка. Може да бъде воден точно като Floater-a, от повърхността до дъното. Идеален избор, когато рибите са придирчиви или са в лошо настроение...
19.00лв.
Без данък:19.00лв.
Марка: Rapala Модел: Jointed Perch
9cm/7gr 1.5m/2.1mЛеко уголемена вариация на уникалния Original Floater с акция на болна и изтощена рибка. Може да бъде воден точно като Floater-a, от повърхността до дъното. Идеален избор, когато рибите са придирчиви или са в лошо настроение...
21.30лв.
Без данък:21.30лв.
Марка: Rapala Модел: Minnow SCRM-11
Въпреки пъргавата си акция, тази примамка с класичеки minnow дизайн притежава грациозно и естествено потрепване за тактика с финес, но същевременно отговаря на изискванията за агресивен риболов. Когато са преследвани, дребните рибки започват да се движат хаотично и сменят посоката си на движение мно..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Марка: Rapala Модел: Scatter Rap Shad
Да наблюдавате как примамката се отдалечава, движейки се наляво-надясно е едно, но да почувствате с върха на пръчката как вибрира воблерът, е съвсем уникално усещане. Когато са преследвани, дребните рибки започват да се движат хаотично и сменят посоката си на движение много бързо, а точно това привл..
18.20лв.
Без данък:18.20лв.
Марка: Rapala Модел: Shad Rap
Два нови цвята (GTU/OTU) от сериите Shad Rap и Shallow Shad Rap са вече налични в различни размери - възползвайте се от новите предложения на Rapala за 2013 година!Моделът е еднакво ефективен и при тролинг, и при кастинг! Проектиран е да работи добре от ниска до много висока скорост на водене, като ..
17.20лв.
Без данък:17.20лв.
Марка: Rapala Модел: Shadrap
Два нови цвята (GTU/OTU) от сериите Shad Rap и Shallow Shad Rap са вече налични в различни размери - възползвайте се от новите предложения на Rapala за 2013 година!Моделът е еднакво ефективен и при тролинг, и при кастинг! Проектиран е да работи добре от ниска до много висока скорост на водене, като ..
19.00лв.
Без данък:19.00лв.
Марка: Rapala Модел: X-RAP Countdown
Предлагаме Ви новата серия воблери на Rapala за 2013 година - X-Rap Countdown - която може да закупите в два размера с разнообразни цветове!Създадена на базата на модел CountDown разработен още през 60-те години на миналия век, тази нова примамка на Rapala няма да Ви разочарова. Благодарение на подо..
20.60лв.
Без данък:20.60лв.
Марка: Rapala Модел: Deep Husky Jerk
Малките рибки се стрелкат хаотично, когато са преследвани от хищници и с точно тези си необмислени движения предизвикват удара. Scatter Rap® Deep Husky Jerk® притежава добре познатата Scatter лопатка и благодарение на нея и дизайна на тялото си, примамката се движи точно като уплашена рибка. Когато ..
17.20лв.
Без данък:17.20лв.
Марка: Rapala Модел: SCRH13
Новият Rapala Scatter Rap® Husky представлява легендарният Rapala Husky, само че подобрен с играта на Scatter Rap® Escaping Minnow. Необичайно извитата лопатка кара Scatter Rap® Husky да се стрелка в непредвидени посоки, подскачайки във водата като изнервена рибка. Примамката е идеална при тролинг з..
23.00лв.
Без данък:23.00лв.
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)