Избери от менюто
Вашата кошница

Penn

Марка: Penn Модел: Battle II
Със същото изцяло метално тяло, но с вградени иновации и нови технологии, новият Penn Battle II, по-мощен и надежден от всякога. Моделът е разработен и с подобрена авансова ситема, която да издържа на натоварване и на работа под сериозно напрежение. Изключителна макара, която в зависимост от големин..
239.00лв.
Без данък:239.00лв.
Марка: Penn Модел: Battle II
Със същото изцяло метално тяло, но с вградени иновации и нови технологии, новият Penn Battle III, по-мощен и по-надежден от всякога. Моделът е разработен и с подобрена авансова ситема, която да издържа на натоварване и на работа под сериозно напрежение. Изключителна макара, която в зависимост от гол..
259.00лв.
Без данък:259.00лв.
Марка: Penn Модел: Fierce III
Макара Penn Fierce III  3000Висока скорост на извличане, надеждна авансова система, изцяло метално тяло. "Penn Fierce" е макара за спининг риболов с висока производителност.Характеристики:Изцяло метално тяло.Techno-Balanced™ ротор.Superline шпула.Пръстени за капацитет на линията.Без резервна шп..
185.00лв.
Без данък:185.00лв.
Марка: Penn Модел: Fierce III
Макара Penn Fierce III 4000 Висока скорост на извличане, надеждна авансова система, изцяло метално тяло. "Penn Fierce" е макара за спининг риболов с висока производителност.Характеристики:Изцяло метално тяло.Techno-Balanced™ ротор.Superline шпула.Пръстени за капацитет на линията.Без резервна шп..
199.00лв.
Без данък:199.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)