Избери от менюто
Вашата кошница

Delphin

Delphin ETNA E3 Cork 3.00m. 2 Части - 3lbs Delphin ETNA E3 Cork 3.00m. 2 Части - 3lbs
Нов продукт
Марка: Delphin Модел: E3 Cork
Гамата Delphin ETNA E3 Cork, предлагана в цвят бордо, е третият наследник на най-успешната серия шаранджийски въдици на Delphin. Опитахме се да запазим всички функции, които правят тези въдици едни от най-продаваните, но добавихме и нещо съвсем ново, за да повишим още повече нивото на качество, наде..
120.00лв.
Без данък:120.00лв.
Delphin ETNA E3 Cork 3.60m. 2 Части - 3lbs Delphin ETNA E3 Cork 3.60m. 2 Части - 3lbs
Нов продукт
Марка: Delphin Модел: E3 Cork
Гамата Delphin ETNA E3 Cork, предлагана в цвят бордо, е третият наследник на най-успешната серия шаранджийски въдици на Delphin. Опитахме се да запазим всички функции, които правят тези въдици едни от най-продаваните, но добавихме и нещо съвсем ново, за да повишим още повече нивото на качество, наде..
140.00лв.
Без данък:140.00лв.
Марка: Delphin Модел: PVA лента Delphin PVA tape / 20m
Водоразтворимата PVA лента от марката Delphin е предназначена за затваряне на PVA мрежи или торбички. Предупреждение: Продуктите PVA са водоразтворими, така че използвайте сухи ръце, за да манипулирате с тях, за да не причинявате никакви повреди или деформации. "..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Марка: Delphin Модел: Pva мрежа Delphin 10m
Резервна водоразтворима PVA мрежа от словашката марка Delphin е проектирана за съхранение на сухи примамки, състоящи се от хранителни топчета, пелети, царевица или други частици. Мрежата се поставя върху тръба, чрез която тя лесно се пълни със смес за примамка, благодарение на буталото, което е част..
21.00лв.
Без данък:21.00лв.
Антиусукваща тръба Delphin /3 броя
Нов продукт
Марка: Delphin Модел: Feeder
Фидерната тръбичка е изработена от прозрачно ПВЦ. Механизмът за фиксиране на фидера е застопорен чрез твърдо шарнирно съединение с голям метален водач, който е уплътнен директно в пластмасата, така че не трябва да се притеснявате за счупване или скъсване дори на по-тежки фидери по време на замятане...
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Марка: Delphin Модел: Антиусукваща тръба Delphin SPRING 5 бр
Фидер тръбичките SPRING са изработени от омекотена пластмаса, която се отличава с изключителната си гъвкавост, както и със своята коравина. Благодарение на този материал, те могат да бъдат използвани дори и в най-студеното време, без да бъдат повредени. Фидерът се монтира чрез използването на шарнир..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Марка: Delphin Модел: Xenox 6M
Първият сегмент от болонезе въдиците е представен от серията XENOX. Въдици за улов на плувка, с дължина от 4, 5 и 6 метра са значими, заради тяхната лекота, перфектна устойчивост и изключително съотношение цена-качество. Риболовът на плувка става все по-модерен, тъй като той е наистина ефективен, а ..
117.00лв.
Без данък:117.00лв.
Марка: Delphin Модел: Бургия THE END GRIP
Продуктите от серията THE END, носещи името GRIP са изцяло проектирани от нашия проектантски отдел в сътрудничество с екип от тестери. Бургията е важна поради нейната огромна здравина, поради което тя е подходяща дори и за най-твърдите примамки, като сухи топчета, тигрови ядки или пелети. Ръкохватка..
6.00лв.
Без данък:6.00лв.
Марка: Delphin Модел: Бърза връзка с антиусукващо Delphin FDR Quick
Комплектът Delphin FDR QUICK включва 5 броя клипсове с шарнир и 5 броя антиусукващи конуса. Това малко бижу със сигурност е познато на шаранджийте, но в по-голям размер. Предлагаме ви мини-версията, подходяща за приготвянето и сигурното свързване на фидерни компоненти, без опасност от заплитане. В п..
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Марка: Delphin Модел: Вирбел за подвижна плувка - BN
Вирбел с карабина за подвижна плувка или подвижен монтаж. Предотвратява усукването на плувката...
4.20лв.
Без данък:4.20лв.
Марка: Delphin Модел: Вирбел с лагер A-05/3 бр
Висококачествен вирбел с лагер за сомски монтажи на дъно и кльонк..
5.50лв.
Без данък:5.50лв.
Марка: Delphin Модел: Влакно Shock Line 80m
Shock line се използва за завършване на монтажа, което позволява хвърляне на стръвта без опасност от разкъсване или претоварване на линията. SHOCK LINE модела се базира на абразивна основа. SHOCK LINE е много по-устойчива на абразивни повърхности от други стан..
8.00лв.
Без данък:8.00лв.
Показани 1 от 12 | 208 (18 Страници)